reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo żelazo dostałam na receptę, biorę ją na czczo. Nazwa to Tardyferon-fol. Wcześniej brałam biofer, ale nie dał rady. Badania były wciąż złe. Zobaczymy teraz jak wyjdą. Ten nowy lek biorę dopiero od tygodnia. Co do Twoich wyników badań, nie martw się. To nic nie znaczy, na niektóre badania porostu trzeba poczekać trochę dłużej.

reklama
@Millo żelazo dostałam na receptę, biorę ją na czczo. Nazwa to Tardyferon-fol. Wcześniej brałam biofer, ale nie dał rady. Badania były wciąż złe. Zobaczymy teraz jak wyjdą. Ten nowy lek biorę dopiero od tygodnia. Co do Twoich wyników badań, nie martw się. To nic nie znaczy, na niektóre badania porostu trzeba poczekać trochę dłużej.
A mogę zapytać jaką masz morfologie?
Bo ja teraz biofer biorę, ale wątpię że wyniki chociaż na tym samym etapie mam. W połowie maja hemoglobine miałam 11,8

1498059406-aaaaaa.jpeg

Właśnie wyciągnęłam giga porcję, ale to pyszne.

Chociaż mogłam mniej wody do galaretki dodać, bo trochę miękki jest [emoji23]
Dziewczyny czy wy poszalałyście z tymi pysznosciami. Co druga to lepsza[emoji39]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:)
Pisze krotko, po trzydniowych przebojach z usg dzisiaj mialam u mojego ulubionego lekarza (ten sam robil mi kontrolne polowkowe i wykluczyl wszystko co wczesniej inna lekarke niepokoilo) i na poczatek kosc nosowa jest, a maluszek jest CHLOPCEM, wiec bede osaczona samymi facetami w domu:):):).
Mnie cale spojenie lonowe od kilku dni boli, cos w stylu zakwasow po jeździe na rowerze, przy Franka az tak tego nie czulam.
Jestem wykonczona, zaraz klade mlodego i sama ide spac, no moze wczesniej wypije warke 0% i zjem czeresnie na kolacje:)
Gratulacje !!!!

Ja też jestem wiecznie śpiąca bez energii, u mnie po badaniach pewnie będzie dalszy ciąg anemii plus pewnie tsh mi szaleje.
Normalnie bym chyba pół dnia spała, ale.przy Tobiaszku to niemożliwe

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam niestety podobnie. Pewnie zaczyna się anemia... Mały nie chodzi do przedszkola?

Gieer zagladam na wątek po poronieniu i wiem ze Dorcia jest:)
I z naszego grudniowego AnetkaManiak tez zaszla teraz w ciaze:))))

Ankuś przyjmuj zelazo z wit c bo inaczej nie bedzie Ci się wchłaniac:* popijaj sokiem z pomaranczy albo normalnie tabletke wit c:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gieer zagladam na wątek po poronieniu i wiem ze Dorcia jest:)
I z naszego grudniowego AnetkaManiak tez zaszla teraz w ciaze:))))

Ankuś przyjmuj zelazo z wit c bo inaczej nie bedzie Ci się wchłaniac:* popijaj sokiem z pomaranczy albo normalnie tabletke wit c:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale powiedz sama ilość poronień na wrześniowych była ogromna chyba z 15-20 nas bylo

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry