reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Maja gratulacje chlopca:)Rozumiem ze to Twoj 2 syn tak?:)
Czeresnie i warka? Hihi powodzenia:D chociaz w ciazy takie miszmasze przechodza:)

Ankuś zelazo bierzesz z wit c?dzisiaj na targu sie dowiedzialam ze jest jakas fasolka mamut taka wieksza i spłaszczona i teraz chodzi za mna ze jej nie kupilam a ponoc najlepsza.

Ooo bobek:)Musze jutro kupic!

Wspaniale te ciasta tu prezentujecie!az slinka cieknie!!mmm:)

Nie bylo dzis wyniku z posiewu:(to chyba zle wrozy.Mam jutro kolo 11 dzwonić.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maja gratuluję synka :-) i wspaniałe, że masz już spokój ducha :*

Ja dopiero kończę swój maraton kuchenny.... A Wy ciągle podsuwacie kolejne pomysły :-D

Basiulka jutro biorę się za słoiki :-D przekonałas mnie!

Ja też jestem wiecznie śpiąca bez energii, u mnie po badaniach pewnie będzie dalszy ciąg anemii plus pewnie tsh mi szaleje.
Normalnie bym chyba pół dnia spała, ale.przy Tobiaszku to niemożliwe

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tak dalej pójdzie chyba zacznę rozdawać te soki i dżemy potrzebującym [emoji23]
IMG_20170621_192919.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170621_192919.jpg
    IMG_20170621_192919.jpg
    85,8 KB · Wyświetleń: 311
A skoro wszyscy się chwała sernikiem na zimno to i ja pokaże mój sprzed kilku dni.
Ja robię z przepisu od siostry. Nie wiem skąd go ma. Z głowy czy od kogoś.
Na dole są 2 lub 3 warstwy galaretki z serkiem waniliowym z krówka. Różne smaki galaretek. A potem już sama galaretka i na końcu owoce. Taki lubię najbardziej [emoji7]
1498067525-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
@Millo nie wiem czy zaglądasz na inne wątki i czy kojarzysz nasze wrzesniówki, ale Pyzunia, Dorcia i chyba Funia też są w ciąży :-)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry