pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Nie ma wlasnieA mięska nie ma? [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma wlasnieA mięska nie ma? [emoji23]
To gdzieś to dorwała?Nie ma wlasniekurcze najlepsze czeresnie jakie jadłam
![]()
Ależ mi narobiłas smaka na czereśnieNie ma wlasniekurcze najlepsze czeresnie jakie jadłam
![]()
tam za klimczokiem tylko mają dwie odmiany jedna po 20zł druga po 25zł i to są te droższe . Kupiłam prawie kilogram i chyba zjem wszystko samaTo gdzieś to dorwała?
oo następne mega ciacho ! Dziewczyny wrzucajcie przepisy w nasz przepisowy wątek![]()
Właśnie wyciągnęłam giga porcję, ale to pyszne.
Chociaż mogłam mniej wody do galaretki dodać, bo trochę miękki jest [emoji23]
Ja to bym na inne ciacha popatrzyła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]oo następne mega ciacho ! Dziewczyny wrzucajcie przepisy w nasz przepisowy wątek!!! Bo chętnie skorzystam !!!
Jak wypijesz Warkę i zjesz czereśnie to chyba nie będzie Ci dane pospać [emoji16] Gratuluję synka [emoji8]Hej dziewczyny
Pisze krotko, po trzydniowych przebojach z usg dzisiaj mialam u mojego ulubionego lekarza (ten sam robil mi kontrolne polowkowe i wykluczyl wszystko co wczesniej inna lekarke niepokoilo) i na poczatek kosc nosowa jest, a maluszek jest CHLOPCEM, wiec bede osaczona samymi facetami w domu.
Mnie cale spojenie lonowe od kilku dni boli, cos w stylu zakwasow po jeździe na rowerze, przy Franka az tak tego nie czulam.
Jestem wykonczona, zaraz klade mlodego i sama ide spac, no moze wczesniej wypije warke 0% i zjem czeresnie na kolacje![]()