reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1498059406-aaaaaa.jpeg

Właśnie wyciągnęłam giga porcję, ale to pyszne.

Chociaż mogłam mniej wody do galaretki dodać, bo trochę miękki jest [emoji23]

Hej dziewczyny:)
Pisze krotko, po trzydniowych przebojach z usg dzisiaj mialam u mojego ulubionego lekarza (ten sam robil mi kontrolne polowkowe i wykluczyl wszystko co wczesniej inna lekarke niepokoilo) i na poczatek kosc nosowa jest, a maluszek jest CHLOPCEM, wiec bede osaczona samymi facetami w domu:):):).
Mnie cale spojenie lonowe od kilku dni boli, cos w stylu zakwasow po jeździe na rowerze, przy Franka az tak tego nie czulam.
Jestem wykonczona, zaraz klade mlodego i sama ide spac, no moze wczesniej wypije warke 0% i zjem czeresnie na kolacje:)
Jak wypijesz Warkę i zjesz czereśnie to chyba nie będzie Ci dane pospać [emoji16] Gratuluję synka [emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się czuję fatalnie, brak energii i senność. Dzisiaj zaczęłam 18 tydzień, a jestem nie do życia. Czytałam, że to może być spowodowane anemia, którą mam. Nie wiem sama, zapytam lekarza na kolejnej wizycie.
Ja mam teraz fazę na fasolke szparagowa tak jak Rossiczka. Jem bardzo często i dobrze czuje się psychicznie jak wiem, że leży w lodówce ;)

reklama
Do góry