reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No i po usg. Miało dziś nie być, bo tylko 3 są na nfz, ale p.doktor się smutno zrobiło, że tak się napalilismy na poznanie plci i M. był że mną, że zrobiła mi dodatkowe usg nawet z przejściem na 4d :) :) za darmoche.
Najważniejsze że maluszek zdrowy, szyjka super, wszystko rozwija się jak należy. No i prawie na pewno będzie córka!!!! :) widziałam wargi sromowe, ale na pewno będzie wiadomo na kolejnej wizycie 26.07, na usg polowkowym :))
Z usg jest 17t5d i 222g :) M. aż uronil łzę :)

Oska jak cudownie, że będziesz miała parkę!!! Super gratulacje :*

My 2 lipca i szłam w płaszczu zimowym :-D
Aaa widzisz, bo lipiec :D ^^ Nie no u nas lunęło deszczem, ale jak już wszyscy zajadali obiad. Także zrobiło się miłe powietrze jak już wszyscy skończyli szamać :D No i dodatkowo mieliśmy piknik lotniczy nad głową, hihihi ^^ Kurcze, aż sobie chyba zdjęcia pooglądam. Jakoś mnie na wspominki wzięło.

Hej :) a ja właśnie wróciłam z przedszkola bo córcia miała zakończenie zerówki [emoji1]
1497964006-aaaaaa.jpeg

@Asiula24 ja miałam zszywana szyjke macicy i ***** z tego brzydko pisząc. Mówi mi gin że czuję blizny dość gruba ale to nie powód by nie spróbować najpierw naturalnie a ja się boję że pekne.!!! Ze znowu skurcze będą nieregularne że znowu omecze się jak bury pies a na koniec i tak zrobią mi cc. Znam swoje ciało, tak jak i przy drugim opierałam się na CC a gdy po 29 godzinach nie urodziłam i skurcze nadal regularne nie były zdecydowali na CC po czym okazało się że jest już za późno i kleszcze wyjeli, nawet w tej sytuacji że pisałam ręcznie z podpisem że nie zgadzam się na kleszcze. A na dole było małym druczkiem że w celu ratowania życia dziecka lekarz użyje to co uważa. No i po 30 h urodziłam.

......:::::::::14t. i 6d::::::::.........
widzę że przeżyłas poród taki jak ja więc współczuję. Też się boję co będzie teraz...

Ehh..znów plamienia. Śluz podbarwiony krwią, który wystąpił po mega intensywnych wymiotach. Wzięłam nospe, scopolan i leżę. Do dupy...
Ja jak mam olśnienia i skurcze to biorę magnez. Nospa nigdy na mnie nie dzialala :/
WItajcie Dziewczyny :)
To jesli pozwolicie to jeszcze ja do Was dolacze. Jutro koncze wg USG 15 tydzien ciazy, wg OM tydzien wiecej. To moje drugie dziecko - pierwszy Antek skonczy 13 lipca 4 lata :) Strasznie mi milo, ze na Was trafilam - mam nadzieje, ze przygarniecie.. zawsze to lzej miec dookola siebie tyle pozytywnych osob z podobnymi problemami i radosciami.. :)
Witaj :)
Większość z Was ma rację. Mamy Synka i Córeczkę [emoji38][emoji38][emoji7][emoji7][emoji16][emoji16]
Super!! Gratulacje!!!
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze :) piękne obrączki [emoji7]

No i po usg. Miało dziś nie być, bo tylko 3 są na nfz, ale p.doktor się smutno zrobiło, że tak się napalilismy na poznanie plci i M. był że mną, że zrobiła mi dodatkowe usg nawet z przejściem na 4d :) :) za darmoche.
Najważniejsze że maluszek zdrowy, szyjka super, wszystko rozwija się jak należy. No i prawie na pewno będzie córka!!!! :) widziałam wargi sromowe, ale na pewno będzie wiadomo na kolejnej wizycie 26.07, na usg polowkowym :))

Gratulacje :) córeczki są fajne :D

To od kiedy zaczynamy zapisy na męża dla naszych córek ;) haha

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Gratulacje ;) !!

Do góry