reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jejku @Oska305 ale wspaniałe wieści kobieto :-)!! Cieszę się razem z Tobą ☺! Gratuluję

@Zinc kochana, test do ph pochwy, albo papierki lakmusowe. Ph wód płodowych jest bardzo wysoki powinny bawić na turkusowy niebieski.
Sa jeszcze dedykowane testy na wody płodowe :-)
@blair_90 twój obiad wygląda obłędnie, już jadę!!! :D

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Dopiero na usg proszę :) Będzie pięknie pogodę macie mieć cudowną :)

1497962683-aaaaaa.jpeg

Mój jest cały czas przy mnie. Czasem mam wręcz wrażenie że to On przychodzi do kontroli a nie ja o_O
Piękne obrączki i faktycznie zapowiada się cudowna pogoda. To jest magia ostatniego weekendu czerwca. ;) My mieliśmy 28-go ;)

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Kurczę... ja czasami ma żal ze slub juz za mną... wolałabym mieć to jeszcze przed sobą. To bylo takie fajne przeżycie. Gratuluję

Do góry