reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

ściągnęłam sobie tą aplikacje i mi pokazuje że jestem w 15tyg (14tyg+5dni) i nie czuję ruchów chodź czasem mi się wydaje ale tylko wydaje :( i prawie zero brzucha , dobrze że w czwartek mam wizytę bo powoli zaczynam się denerwować a nie pamiętam w którym tygodniu zaczęłam czuć ruchy w pierwszej ciąży

reklama
@blair_90 weź daj taką jedną cukinię ^^ Ekstra to wygląda
@Manique lody w każdej postaci są najlepsze na wszystko :D Też tak odczytuję sny. Ale mimo wszystko widok tego wszystkiego. Ech, to tylko głupie sny ;)

Ja się lenię dalej :) Chatę ogarnęłam wczoraj to samo z praniem. Więc dziś mogę.

A napisali Ci na wypisie że byłaś szyta w środku? Bo mi ciule napisały tylko szycie naciętego krocza, a że w środku im popękałam, a na koniec mi lekarz palec w dupę wpakował, żeby sprawdzić czy odbytu nie zaszył to już pominęli...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
japier .. musze tego poszukać i zobaczyć co mi napisali ale wiadomo to co najgorsze zawsze pominą ! Tak samo ,że dziecko mi przydusili i z ich winy wyglądało jak 7 nieszczęść to też nigdzie nie pisze bo po co

Ja obstawiam chłopca i dziewczynkę [emoji4]

Mieszkanie posprzatane, obiad w piekarniku to teraz sobie położę ;)
A dziś zrobiłam cukinie faszerowana [emoji39]
1497955971-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png
mmmmmmm wpadam na obiad do Ciebie :D

@Ankuś ja na Twoim miejscu do Sterny bym pojechała. On to nawet połowy tego co Bissenik nie weźmie.
Co do psów ja mam trzy 8,6 i 4 lata. Są to psy aktywne, ja wspieram ich stawy MSM . Pomysl nad suplementacja, to naprawdę pomaga we wszystkich stanach zapalnych, bólach reumatycznych etc.
Polska firma Pokusa ma super tego typu produkty

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry