ściągnęłam sobie tą aplikacje i mi pokazuje że jestem w 15tyg (14tyg+5dni) i nie czuję ruchów chodź czasem mi się wydaje ale tylko wydaje i prawie zero brzucha , dobrze że w czwartek mam wizytę bo powoli zaczynam się denerwować a nie pamiętam w którym tygodniu zaczęłam czuć ruchy w pierwszej ciąży
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
japier .. musze tego poszukać i zobaczyć co mi napisali ale wiadomo to co najgorsze zawsze pominą ! Tak samo ,że dziecko mi przydusili i z ich winy wyglądało jak 7 nieszczęść to też nigdzie nie pisze bo po coA napisali Ci na wypisie że byłaś szyta w środku? Bo mi ciule napisały tylko szycie naciętego krocza, a że w środku im popękałam, a na koniec mi lekarz palec w dupę wpakował, żeby sprawdzić czy odbytu nie zaszył to już pominęli...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Kochana znasz jakiegos dobrego dentyste na nfz ?????Ale ja byłam szyta w środku i wprost powiedział po co paluch zasadzil [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mmmmmmm wpadam na obiad do CiebieJa obstawiam chłopca i dziewczynkę [emoji4]
Mieszkanie posprzatane, obiad w piekarniku to teraz sobie położę
A dziś zrobiłam cukinie faszerowana [emoji39]
Rossiczka
Moderatorka
@Ankuś ja na Twoim miejscu do Sterny bym pojechała. On to nawet połowy tego co Bissenik nie weźmie.
Co do psów ja mam trzy 8,6 i 4 lata. Są to psy aktywne, ja wspieram ich stawy MSM . Pomysl nad suplementacja, to naprawdę pomaga we wszystkich stanach zapalnych, bólach reumatycznych etc.
Polska firma Pokusa ma super tego typu produkty
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do psów ja mam trzy 8,6 i 4 lata. Są to psy aktywne, ja wspieram ich stawy MSM . Pomysl nad suplementacja, to naprawdę pomaga we wszystkich stanach zapalnych, bólach reumatycznych etc.
Polska firma Pokusa ma super tego typu produkty
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
superrrr gratulacje !!!!!Większość z Was ma rację. Mamy Synka i Córeczkę [emoji38][emoji38][emoji7][emoji7][emoji16][emoji16]
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Nieee my mamy taką babeczkę prywatnie do której od małego chodzę. Z młodą jak trzeba to idę do Amerident, mają przyzwoite opinie, może tam spróbuj.Kochana znasz jakiegos dobrego dentyste na nfz ?????