Do tego wszystkiego na festynie u dzieci w przedszkolu dostałam trochę za duzo słońca i w miejscach spalonych wyszła mi pokrzywka. Nigdy nie mialam takich problemów skórnych jak w tej ciąży.... na pewno mam kryzys....Wczoraj wieczorem dostałam jakiś plam przed oczami. Nie byłam osłabiona ale nic nie widziałam. W nocy tak mnie głową bolała. Śniło mi sie ze dziecko w brzuchu sie dusi. Masakra... dziś jestem nie do zycia. Tez mnie magia drugiego trymestru nie chwycila. Chyba mam jakiś kryzys. Patrząc na siebie nie rozumiem w jaki sposob ciąża mogła poprawiać wyniki na olimpiadach....
reklama
Właśnie dzwoniłam dzisiaj do Bissenika i najbliższy termin ma za dwa tygodnie, kurde. Jutro mamy ortopede z naszej kliniki, zobaczymy co poradzi.@basiulka9 spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-*
@Ankuś kurczę, szkoda mi Twojego psiaka. Jeśli chodzi o ortopede to.moim zdaniem w Warszawie Sterna najlepszy, ewentualnie Bisenik , uczył się od Sterny właśnie.
Wczoraj mój mąż nakręcił się, że jeszcze trochę i pozna płeć ;-) I jak to ładnie ujął "dowie się co zrobił"
Miłego dnia :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo mój piesek ma 6 lat wiec mam nadzieje, że wyleczymy ją.. Ale straszne to uczucie patrzeć jak jest taka osowiała. Tym bardziej, że to taki wesoły, żywy piesek.
Byliśmy z nią tydzień temu na zastrzykach, przeciwzapalnych i przeciwbólowych, do tego dostała leki na 5 dni. Dwa dni po lekach było dobrze i znowu powtórka. Jest to średni piesek cocer spaniel.Ankuś, to możemy sobie ręce podać. U mnie wszyscy dookoła się dziwią "Przecież jesteś w drugim trymestrze, co Ty w ogóle opowiadasz?!" -.- Tak samo w dzień śpię a w nocy nic. Ciągle mam nocne bóle brzucha :/ No i chodzę wyubierana jak na Alaskę ^^ Także łączę się z Tobą w uczuciach
No i trzymam kciuki za pieska, żeby ortopeda pomógł. Może jakiś zastrzyk przeciwzapalny by wystarczył? Masz dużego psiaka?
A z tą energia to jakaś masakra, ja to się męczę bardziej jak w pierwszym trymestrze. Zła jestem na siebie, że nic nie robię, do niczego nie mogę się zmotywować.
Oby tak było, mamy dobrego weterynarza, poleciła nam tego ortopede do którego idziemy jutro. Nasza ma wagę książkową.@Ankuś moja Lola miała podobnie, po prostu dosłownie z dnia na dzień zaczęła się potykać o własne łapy. Okazało się, że to problem ze stawami. Dostała leki, przeszła na restrykcyjną dietę i zero podkarmiania bo okazało się, że ma co najmniej 6kg nadwagi i jak zaczęła chudnąć + leki zaczęły działać jak ręką odjął! Pies jak nowy to było jakieś 1,5 roku temu. Także grunt to dobry weterynarz i na bank wyciągnie waszego pieska!
@Oska305 toż to jutro będzie szał miłości!!!! cieszę się razem z Tobą
Jest alergikiem, więc jej gotuje, rybę albo kurczaka z ryżem i warzywami.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!
A to ja daj znać czy dobraKtoś podał przepis na zupę z soczewicy. Odkopalam go i juz mocze soczewicę. Dziękuję tej dobrej duszyczce
Mam nadzieje ze jest czarodziejska i poprawi mi humor ☺A to ja daj znać czy dobra
Dziękuję kochana. Zrobimy wszystko by nie cierpiała.@basiulka9 wszystkiego najlepszego kochana :* widzę, że ten sam rocznik jesteśmy :-)
@Ankuś kochana trzymam kciuki by udało wam się znaleźć dobrego lekarza i za psie niech nie cierpi!
@Angella210 rozbroilas mnie swoimi drozdzowkami <3 cóż za talent!! Nie myślałaś, żeby bloga poprowadzić z przepisami???
@Oska305 ale masz cudnie, cieszę się razem z Tobą!!!
@gie_er mądre słowa!!!
Poza tym każda ciąża jest inna, sama widzę po sobie :-)
Też wstajecie rano niewyspane?? Ja mam wrażenie, że mogłabym spokojnie ciągnąć drzemke do południa :-( przez to wróciłam do minimalnej ilości kawy, bo jak żyć???
Wczoraj we Wrocławiu był polmaraton nocny.... Dzisiaj rano jak przeglądałem zdjęcia znajomych to autentycznie ryczałam jak bobr, że nie mogłam tam być, biec i przeżywać ta radość z tłumem. Nie mogę się otrząsnąć ciągle myślę o bieganiu i treningach... :-(
Co do sportu to doskonałe Cie rozumiem. Brakuje mi biegania, a mój mąż właśnie jedzie na rower, a mi smutno. Tylko nie mówię o tym, żeby go nie blokować.
Haha ja mam to samo, ludzie w króciakach, a ja gruby wełniany swetr, długie leginsy, czasem dziwnie się czujęHeh mnie też wiecznie zimno nie rozstaje sie z swetrem
Tego Ci życzę czarodziejskie to bąki się po niej puszczaMam nadzieje ze jest czarodziejska i poprawi mi humor ☺
To mąż bedzie miał ze mnie ubaw. ☺Tego Ci życzę czarodziejskie to bąki się po niej puszcza
reklama