reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
żyje kochana ;) zaraz będę szukać
Powodzenia. Czekam na dobre wiadomości. Ale oglądałam na Youtube jakiś test tych urządzeń i dziewczyna mówiła ze późno jej sie udało samej znaleźć tętno. Jej znajomi tez mieli z tym problem a miała urządzenie i takie za 100 i talie za 250zł. Więc jesli Ci sie nie uda to sie nie lam tylko za jakiś czas spróbuj ponownie

Ja widzę, że dzisiaj ogólne napięcie wisi w powietrzu.
Ja mam takie nerwy wszystko mnie wkurza a najbardziej niby remonty mojego em. Mówię niby bo niby coś robi a nic nie robi. A jak już ma fachowców to każe im odpierniczac jakąś niefunkcjonalna brew typu kaloryfer nad umywalka.
Boze mam dosyć tego chłopa........

Nie róbmy sobie tutaj zamieszania dziewczyny, niech każda pisze to co potrzebuje, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać. Każda z Nas ma swoje racje, bo jak jedna zaczyna schizy to na innych się to odbija, ale komuś jest też lepiej. Na Wrześniówkach miałyśmy "gównoburzę" o to, że jak ktoś może narzekać, że przechodzi ciążę bez objawów, zamiast się cieszyć, że nie rzyga cały dzień, i gównoburza skończyła się na tym, że min. moje obawy o brak objawów nie były brakiem pokory, tylko wynikiem śmierci dziecka, o czym dowiedziałam się dokładnie w dzień tej afery... Dlatego proszę Was podchodźmy do obaw innych tak, żebyśmy nie daj Boże nie musiały żałować swoich słów.

Ja widzę, że dzisiaj ogólne napięcie wisi w powietrzu.
Ja mam takie nerwy wszystko mnie wkurza a najbardziej niby remonty mojego em. Mówię niby bo niby coś robi a nic nie robi. A jak już ma fachowców to każe im odpierniczac jakąś niefunkcjonalna brew typu kaloryfer nad umywalka.
Boze mam dosyć tego chłopa........
Oj Reniu... :( <tuli>
Ja wczoraj dałam upust emocjom i puściłam sobie swoją ulubioną płytę. Potańczyłam (bardziej pogibałam), pośpiewałam, powygłupiałam się i jakoś teraz mi lepiej :)
Chwilami gupie te nasze facety jak buty. Ślę dużo ciepła :*

Powodzenia. Czekam na dobre wiadomości. Ale oglądałam na Youtube jakiś test tych urządzeń i dziewczyna mówiła ze późno jej sie udało samej znaleźć tętno. Jej znajomi tez mieli z tym problem a miała urządzenie i takie za 100 i talie za 250zł. Więc jesli Ci sie nie uda to sie nie lam tylko za jakiś czas spróbuj ponownie
znowu nic eh .. już mam brzuch wymasowany na wszystkie strony świata . Staram się nie nakręcać . Kolejna próba wieczorem :)

reklama
Oj Reniu... :( <tuli>
Ja wczoraj dałam upust emocjom i puściłam sobie swoją ulubioną płytę. Potańczyłam (bardziej pogibałam), pośpiewałam, powygłupiałam się i jakoś teraz mi lepiej :)
Chwilami gupie te nasze facety jak buty. Ślę dużo ciepła :*
Dziękuje :*
No mi nie do śmiechu, ten durny remont pokazał tylko jak bardzo się różnimy, ja już mam tego serdecznie dosyć :-)

Do góry