DigitalGirl
Moderatorka
U mnie znów radosny poranek..po wymiotach przyszło plamienie na jasno czerwono. Dobrze, że dziś wizyta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję synka, ja też czekam z niecierpliwością aż w końcu poznam płećDzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.
I BEDE MIALA CHLOPAKA z każdej strony "brał go" i mówi no to coś pomiędzy nogami się nie chowa więc chłopak jak nic. ! Nie pytam o wymiar bo byłam tak tym wszytkim przejęta, jest o jeden dzień większe tylko tyle wiem aaa i jedyne co go zmartwilo to łożysko mam z przodu na samym dole pod dzieckiem, mówił że w tym tyg jest już raczej na górze. ;/ mówi że to wskazanie do cc ale ze jeszcze wszytko może się zmienić. Nie wiem o co chodzi dokładnie więc pytam go, a ten że kolejność jest taka że najpierw rodzi się dziecko potem łożysko, a u mnie jest tak że najpierw wyszło by łożysko potem dziecko i że tak kobieta rodzic nie może w żadnym wypadku. Kolejna wizyta za 2 tyg na kontroli tego łożyska.
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........
Kolejny chlopak! Gratuluje !Dzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.
I BEDE MIALA CHLOPAKA z każdej strony "brał go" i mówi no to coś pomiędzy nogami się nie chowa więc chłopak jak nic. ! Nie pytam o wymiar bo byłam tak tym wszytkim przejęta, jest o jeden dzień większe tylko tyle wiem aaa i jedyne co go zmartwilo to łożysko mam z przodu na samym dole pod dzieckiem, mówił że w tym tyg jest już raczej na górze. ;/ mówi że to wskazanie do cc ale ze jeszcze wszytko może się zmienić. Nie wiem o co chodzi dokładnie więc pytam go, a ten że kolejność jest taka że najpierw rodzi się dziecko potem łożysko, a u mnie jest tak że najpierw wyszło by łożysko potem dziecko i że tak kobieta rodzic nie może w żadnym wypadku. Kolejna wizyta za 2 tyg na kontroli tego łożyska.
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........
To juz wiem skąd ten atak na mnie i wyplucie mi w twarz ze jestem z tych szczęśliwych matek Polek którym według Ciebie nigdy nic złego sie nie przytrafiło. Trzymam kciuki, zeby wszystko było ok. Mam nadzieję, ze wizyta u lekarza da Ci trochę spokoju ducha. Ja wymiotuje co wieczór... to podobno na chłopakaU mnie znów radosny poranek..po wymiotach przyszło plamienie na jasno czerwono. Dobrze, że dziś wizyta.
Przepraszam, ale nic mnie tak nie irytuje jak tekst, żeby przestać się stresować i jeszcze podparty argumentem, że dziecko też czuje stres, więc tym samym mu szkodzimy.
Bardzo zazdroszczę kobietom takim jak Ty, tym które spokojnie przechodzą każda ciążę, bez problemu w nią zachodzą i rodzą zdrowe dzieci. Wtedy czas ciąży jest radosnym oczekiwaniem.
Moje ciąże nigdy takie nie będą...podejrzewam, że jest tu też sporo dziewczyn, które mają tak samo. To czas podszyty strachem..bo już nie raz się nie udało, bo traciłyśmy dzieci, albo to są pierwsze ciąże wyczekane i wychodzone po lekarzach przez lata.
Jak najbardziej zgadzam się z tym, żeby próbować pochodzić do tego czasu z jak największym spokojem, ale proszę zanim napiszesz jeszcze raz o nakręcaniu się, pomyśl że każda z nas jest inna i radzi sobie tak jak potrafi.