Masz rację. Ale ja nie bagatelizuje czyjś obaw. Staram sie pomoc jak potrafię.Nie róbmy sobie tutaj zamieszania dziewczyny, niech każda pisze to co potrzebuje, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać. Każda z Nas ma swoje racje, bo jak jedna zaczyna schizy to na innych się to odbija, ale komuś jest też lepiej. Na Wrześniówkach miałyśmy "gównoburzę" o to, że jak ktoś może narzekać, że przechodzi ciążę bez objawów, zamiast się cieszyć, że nie rzyga cały dzień, i gównoburza skończyła się na tym, że min. moje obawy o brak objawów nie były brakiem pokory, tylko wynikiem śmierci dziecka, o czym dowiedziałam się dokładnie w dzień tej afery... Dlatego proszę Was podchodźmy do obaw innych tak, żebyśmy nie daj Boże nie musiały żałować swoich słów.
reklama
Tez miałam sprzątać a nie mogę za nic sie zabrać i na niczym sensownym sie skupić. Jedyne moje dzisiejsze osiągnięcie to zakupy i wstawienie ziemniaków do gotowania bo mi sie sałatka z ogórków malisolnych zamarzylaJak mnie boli głowa dzisiaj!!!!!!!!! Wróciłam z zakupów, przede mną obiad i pranie, a siedzę w butach na kanapie i Was czytam. Ach, to lenistwo :-)
Powoli... dojdziesz do wprawy ☺.znowu nic eh .. już mam brzuch wymasowany na wszystkie strony świata . Staram się nie nakręcać . Kolejna próba wieczorem
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Jeśli zdecydowałabym się jechać na ip to chyba dopiero wieczorem ? bo słyszałam ,że jak się przyjedzie w godzinach takich jak teraz to odeślą Cię do gina gdzieś na nfz a w szpitalu nie przyjmą ? prawda to ?
Kochane tak na szybko wpadam. Jestem po wizycie. Maleństwo zdrowe. Waży 91g cm ile to niewiem bo się krecilo. Dzisiaj 14t1d poznałam płeć. Będę mieć Syna. Marzył mi się drugi syn.
Lecę teraz do dentysty bo mam termin. Odezwę się później i wstawię resztę zdjęć
Lecę teraz do dentysty bo mam termin. Odezwę się później i wstawię resztę zdjęć
Załączniki
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja zjadlam wczorajszą szczawiową i zaraz zabieram się za kopytka z bułką tartą na masełko ;-) AAAA i kupiłam cały kilogram bobu ! Uwielbiam!Jak mnie boli głowa dzisiaj!!!!!!!!! Wróciłam z zakupów, przede mną obiad i pranie, a siedzę w butach na kanapie i Was czytam. Ach, to lenistwo :-)
Beata Ale masz super z teściową! :-)
Reniuszek współczuję remontu i tego nie dogadywania się. Ja na szczęście przy wybierania łazienek czy podłóg mogłam zasłonić się ciążą, mąż marudził a ze drogie, a po co mozaika, ale się upadła i mam łazienki a raczej będę miała łazienki o jakich marzyłam ale gdyby nie moja ciążą ojjj ciężko by było
@Izabela90, gratulacje
Dziewczyny polecacie fajne kwatery w Krynicy Morskiej? Chcemy się wybrać na weekend.
Dziewczyny polecacie fajne kwatery w Krynicy Morskiej? Chcemy się wybrać na weekend.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Aaa Izabela Ale super!!!!! Cudne wieści! Gratulacje! I to syn wymarzony! Super!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja byłam w Dworek Akińczów bardzo fajnie ale kawałek do morza za to za plotem mieliśmy mierzeje wiślaną, chyba nie pomyliłam nazwy?@Izabela90, gratulacje
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Z tego co kojarzę to w ciąży nie odsyłaja. Powiedz, że się uderzyłas w brzuch lekko cię pobolewa to od razu zrobią badania.Jeśli zdecydowałabym się jechać na ip to chyba dopiero wieczorem ? bo słyszałam ,że jak się przyjedzie w godzinach takich jak teraz to odeślą Cię do gina gdzieś na nfz a w szpitalu nie przyjmą ? prawda to ?