reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie róbmy sobie tutaj zamieszania dziewczyny, niech każda pisze to co potrzebuje, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać. Każda z Nas ma swoje racje, bo jak jedna zaczyna schizy to na innych się to odbija, ale komuś jest też lepiej. Na Wrześniówkach miałyśmy "gównoburzę" o to, że jak ktoś może narzekać, że przechodzi ciążę bez objawów, zamiast się cieszyć, że nie rzyga cały dzień, i gównoburza skończyła się na tym, że min. moje obawy o brak objawów nie były brakiem pokory, tylko wynikiem śmierci dziecka, o czym dowiedziałam się dokładnie w dzień tej afery... Dlatego proszę Was podchodźmy do obaw innych tak, żebyśmy nie daj Boże nie musiały żałować swoich słów.
Masz rację. Ale ja nie bagatelizuje czyjś obaw. Staram sie pomoc jak potrafię.

reklama
Jak mnie boli głowa dzisiaj!!!!!!!!! Wróciłam z zakupów, przede mną obiad i pranie, a siedzę w butach na kanapie i Was czytam. Ach, to lenistwo :-)
Tez miałam sprzątać a nie mogę za nic sie zabrać i na niczym sensownym sie skupić. Jedyne moje dzisiejsze osiągnięcie to zakupy i wstawienie ziemniaków do gotowania bo mi sie sałatka z ogórków malisolnych zamarzyla

Jeśli zdecydowałabym się jechać na ip to chyba dopiero wieczorem ? bo słyszałam ,że jak się przyjedzie w godzinach takich jak teraz to odeślą Cię do gina gdzieś na nfz a w szpitalu nie przyjmą ? prawda to ?

Kochane tak na szybko wpadam. Jestem po wizycie. Maleństwo zdrowe. Waży 91g cm ile to niewiem bo się krecilo. Dzisiaj 14t1d poznałam płeć. Będę mieć Syna. Marzył mi się drugi syn.
20170613_124730.jpg

Lecę teraz do dentysty bo mam termin. Odezwę się później i wstawię resztę zdjęć

Załączniki

• 20170613_124730.jpg
    20170613_124730.jpg
    369,8 KB · Wyświetleń: 297
Jak mnie boli głowa dzisiaj!!!!!!!!! Wróciłam z zakupów, przede mną obiad i pranie, a siedzę w butach na kanapie i Was czytam. Ach, to lenistwo :-)
Ja zjadlam wczorajszą szczawiową i zaraz zabieram się za kopytka z bułką tartą na masełko ;-) AAAA i kupiłam cały kilogram bobu ! Uwielbiam!
Beata Ale masz super z teściową! :-)
Reniuszek współczuję remontu i tego nie dogadywania się. Ja na szczęście przy wybierania łazienek czy podłóg mogłam zasłonić się ciążą, mąż marudził a ze drogie, a po co mozaika, ale się upadła i mam łazienki a raczej będę miała łazienki o jakich marzyłam ale gdyby nie moja ciążą ojjj ciężko by było :p

reklama
Jeśli zdecydowałabym się jechać na ip to chyba dopiero wieczorem ? bo słyszałam ,że jak się przyjedzie w godzinach takich jak teraz to odeślą Cię do gina gdzieś na nfz a w szpitalu nie przyjmą ? prawda to ?
Z tego co kojarzę to w ciąży nie odsyłaja. Powiedz, że się uderzyłas w brzuch lekko cię pobolewa to od razu zrobią badania.

Do góry