reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oczywiście, ze miało być "lubię to" :) jak widać nie zawsze trafię w ikonkę w telefonie ;) zaraz poprawie, pozdrawiam.
Ok :-) spoko :-)

@reniuszek Ty po prostu jesteś jak piwonia, delikatna kobieca, subtelna. Ja to taki krzew ciernisty . No kawał zolzy ze mnie i tyle.

Ja też na długi weekend znikam. Będę ładować akumulatory. Trzymajcie się dziewczyny ! Udanych wizyt etc

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
No mi nie do śmiechu, ten durny remont pokazał tylko jak bardzo się różnimy, ja już mam tego serdecznie dosyć :-)
Ehh
Chyba po prostu tak jest że jak coś się nie układa, nie działa tak jak powinno to co by ta druga osoba nie robiła to strasznie nas wkurza.

Cały czas trzymam kciuki żeby to tylko chwilowy gorszy okres był.

Kochana czemu na IP nie pojedziesz??
Chyba przed obawą ,że może być coś nie tak albo zostawią mnie na obserwacji a nie mam z kim dziecka puki co zostawić . Jeśli miało by być coś nie tak chyba wolałabym wiedzieć o tym później niż wcześniej ...ale złej opcji nie biorę pod uwagę ...przynajmniej się staram
Druga sprawa nie mam zamiaru świrować z powodu tego ,że nie moge znaleźć serca bo wiem ,że nie jest to proste i wielu osobą przed 20 tyg się to nie udaje

Chyba przed obawą ,że może być coś nie tak albo zostawią mnie na obserwacji a nie mam z kim dziecka puki co zostawić . Jeśli miało by być coś nie tak chyba wolałabym wiedzieć o tym później niż wcześniej ...ale złej opcji nie biorę pod uwagę ...przynajmniej się staram
Druga sprawa nie mam zamiaru świrować z powodu tego ,że nie moge znaleźć serca bo wiem ,że nie jest to proste i wielu osobą przed 20 tyg się to nie udaje
Ja mam nadzieję że z wami jest wszystko w najlepszym porządku :* ale mimo to bym jechała na twoim miejscu żeby później sobie w brodę nie pluć

Ok :-) spoko :-)

@reniuszek Ty po prostu jesteś jak piwonia, delikatna kobieca, subtelna. Ja to taki krzew ciernisty . No kawał zolzy ze mnie i tyle.

Ja też na długi weekend znikam. Będę ładować akumulatory. Trzymajcie się dziewczyny ! Udanych wizyt etc

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozbroilas mnie absolutnie tym opisem :-) to miłe dzięki.

Jak mnie boli głowa dzisiaj!!!!!!!!! Wróciłam z zakupów, przede mną obiad i pranie, a siedzę w butach na kanapie i Was czytam. Ach, to lenistwo :-)

reklama
Straszne lenistwo. Ja zapytalam teściowej czy nie zrobilaby dziś zupki z buraków, mówi że nie ma śmietany ani maślanki mówię że mam a no to zrobi :D W tym czasie pojechałm do fryzjera włosy obciąć i na kawe wróciłam zupka gotowa. Na mnie czekają naczynia a ja idę spać na godzinkę i potem wszystko ogarnę.

Do góry