reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@eklerkaa wlasnie patrze na kalendarz wizyt Ty nie mialas jeszcze genetycznego i masz miec w 14tyg?? Ja bylam w sobote na 13+6 i moli ze to ostatnia chwila bo juz potem nie robia zwlaszcza jak ciaza jest starsz wg usg niz om u mnie idzie rowno.

Powodzenia wszystkim na wizytach.
Wiem, też o tym myślałam ;/ ale ja mam to usg zwykle nie robię tych płatnych badań z PEPPA. A teraz nie wiem czy w ogóle trafię na tą wizytę. Dziś ma być mój lekarz w spzitalu i czekam na niego jak na zbawienie nie ufam innym maskara dziś rano dopiero dorosilam się o dupfaston bo nie dawali mi ani razu od pobytu w szpitalu. Rano przyszedł jakiś gin inny i mówiłam że chce w końcu dostać, podpytal na co to biorę i dlaczego i dopiero jak powiedziałam na co ze mam krwiaka do mi dopisał.

......:::::::::13t. i 6d::::::::.........

reklama
@eklerkaa wesoło masz tam :/ czasem na służbę zdrowia ręce opadają.

Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!!

Siedzę w kolejce w laboratorium...przede mną ze 4-5 osób więc może jakoś dosiedzę. Miałam problem z oddaniem próbki moczu :/ obudziłam się o 4tej i nie było opcji musiałam się wysikać bo polalabym się w łóżko. Co prawda po pobraniu wstawiłam mocz do lodówki, ale to już 4h minęły shit

@eklerkaa wesoło masz tam :/ czasem na służbę zdrowia ręce opadają.

Dziewczyny powodzenia na wizytach!!!!

Siedzę w kolejce w laboratorium...przede mną ze 4-5 osób więc może jakoś dosiedzę. Miałam problem z oddaniem próbki moczu :/ obudziłam się o 4tej i nie było opcji musiałam się wysikać bo polalabym się w łóżko. Co prawda po pobraniu wstawiłam mocz do lodówki, ale to już 4h minęły shit
Kochana mama ginekolog.mówi że ma być poranny, czyli pierwszy jak się obudzisz wstaniesz z łóżka.
To kiedy i o której w nocy siku robisz nie ma znaczenia i nie o ten mocz chodzi.

Hejka:*

Ale szybko weekend zlecial:)
Powodzenia dzis na wizytach Kobietki;*

Digital trudno.Trzymalas w lodowce wiec bedzie git:)I babka ostatnio w labolatorium mowila ze jak chce dac mocz do badania to zebym poszla siknąc marszu.. Byla 10 rano lol;p Nie poszlam:)

Małgos super ze meza juz masz przy sobie:)Oby szybko wrocil do formy!

Maja pieknie Ci sie udalo wrzucic:*

Maggie tez juz sie nie moge doczekac 20.06 ^^

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Eklerka ja też jestem w szoku. Ja jak miałam nadciśnienie w poprzedniej ciąży, A w sumie nawet nie tylko ciśnienie graniczne to miałam 4 razy na dobę sprawdzane, jak zapomniałam przyjść do pielęgniarek to same przychodziły. W pierwsza noc to co 2 godziny w nocy mi sprawdzały

A Ciebie serce przecież boli, brzmi to poważnie

A jak to jest , od którego tygodnia leży się na patologii po 20-22 A wcześniej na ginekologii ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@eklerkaa jak Twoj dzis bedzie w szpitalu to poproa go usg na mjscu nawet jakbys wyszla po co masz jutro leciec. Moze Cie wezmie. Powodzenia. Co do szpitali to masakra. Trzeba samemu sie upominac i biegac za nimi. Nie zapomne zjak w ciazy mialam byc lezaca a przyszla pielegniarka i powiedziala ze moja doktorka prosi mnie zebym przyszla do gabinetu powiedzialam ze wie gdzie ze i mialam nie wstawac myslicie ze przyszla?? To po jakiego wziela mnie do szpitala kazala lezec jak potem po korytarzach gonila.

Ogarnia mnie w ciazy juz spokuj i szczescie .Mam ochote wszystkim juz wygadac i leciec naakupy a tydzien temu nawet o tym nie myslalam. @reniuszek Tobie tez sie odmienilo??

@Rossiczka nie wiem czy sa na to jakies przepisy ale w ciazy zawsze na patologie niewazne od ktorego tygodnia-tak mi sie wydaje. Jak lezalam dziewczyne przywiezli z krwotokiem co dopiero dowiedziala sie o ciazy bo test zrobila i juz na patologii lezala.

Tez mi sie wydaje ze na patologii sie od razu lezy,nie wazne ktory tydz.Ja jak czekalam na cc to tez na pato

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry