reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży. W pierwszym trymestrze w ogóle nie wymiotowałam. Wczoraj rano miałam wymioty, dzisiaj rano też. Czytałam w internecie, że powinnam skonsultować się z ginekologiem, bo w drugim trymestrze nie powinno być wymiotów. Co myślicie? Pomocy :(
Ja mam taką zasadę. Jeżeli dzieje się coś nietypowego co mnie niepokoi - konsultuję z lekarzem. Kto pyta nie błądzi ;) A po fachowej radzie będziesz najspokojniejsza.

Dziewczyny jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży. W pierwszym trymestrze w ogóle nie wymiotowałam. Wczoraj rano miałam wymioty, dzisiaj rano też. Czytałam w internecie, że powinnam skonsultować się z ginekologiem, bo w drugim trymestrze nie powinno być wymiotów. Co myślicie? Pomocy :(
Ja wymiotuje zawsze przez cala ciąże. Tylko z czasem trochę mniej. Z córką byłam w 27 tyg na izbie przyjęć bo wymiotowalam krwią. Tak mialam przelyk wyzarty. Nigdy mi nie powiedzieli ze to nie normalne. Moja mama i babcia tez tak miały.

1497203397-aaaaaa.jpeg
my juz sobie odpoczywamy. Upal u nas straszny i modle sie o burze. Caly tydzien w domu bede sie byczyc. Chyba musze jakichs fajnych filmow poszukac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam ochote na pomarancze takie slodkie z jogurtem naturalnym. Jutro kupie kilka i bede sie zajadac na zdrowo caly dzien. Dzisiaj bym na dworze nie wysiedziala bo za goraco

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w sierpniu wybieramy sie w Bieszczady.
Znacie jakies ciekawe miejsca ktore warto zobaczyc w okolicach, a takze na Slowacji w miare blisko granicy?
Uwielbiam Bieszczady Ale w większości czas spędzaliśmy chodząc po górach albo nad jeziorem . Fajna jest wycieczka drezynami rowerowymi, oczywiście spacer po zaporze w Solinie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

My na ten nadchodzący weekend czerwcowy wybieramy się z grupą znajomych na taki prawdziwy biwak[emoji3] nie spałam w namiocie chyba z 15 lat !!! Dzieciaki oczywiście zachwycone a ja tylko modlę się aby deszcz nie padał [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w sierpniu wybieramy sie w Bieszczady.
Znacie jakies ciekawe miejsca ktore warto zobaczyc w okolicach, a takze na Slowacji w miare blisko granicy?
Ja mogę Ci polecić miejsce na obiad.
Link do: Home - Restauracja i noclegi w Bieszczadach - Dom nad rozlewiskiem
Miejscowość wolkowyja obok polanczyka.
Jedzenie rewelacja. Naprawdę polecam.
Nie wiem czy masz dzieci już ale warto sie przejechać kolejka waskotorowa.
Link do: Bieszczadzka Ciuchcia | Bieszczadzka Kolejka Leśna w Cisnej-Majdanie
My byliśmy tam na majowce, piękna okolica.
:)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry