reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Matko Dzieczyny mam takie wzdęcia nie wiem po czym, mąż kupił mi dwie duże butelki wody z jodem. Brzuch mam wzdety, pękające bąbelki w brzuchu..... I powstrzymuje pierdy bo mi wstyd przed dzieczynami które leżą że mną. !!!! Brzuch chyba z tego mnie zaczął boleć dołem. ;/

......:::::::::13t. i 5d::::::::.........

reklama
@maja1987 Też polecam miejscowość Wolkowyja. Mieliśmy tam nocleg i był domek na prawdę super,pełen wyposażony i właściciele pomocni.Jak znajdę namiary to mogę Ci przesłać.Oczywiście co do zwiedzania do Tama nad Soliną,Kolejka Bieszczadzka.

@M@gda @kosa1212 @kasia12345 @Lake882 powodzenia jutrzejszych wizytach. Z rana nie będę dała rady napisać i zagadać bo będę miała od rana lekarzy itd. Podłączona pod kabelki, dziś znowu bolalo mnie serce, a raczej tak koło i nikt do mnie nie przyszedł z lekarzy, mało tego nie było nikogo kto by mi ciśnienie zmierzył od wczoraj . JUTROOOO, TYLKO TYLE SŁYSZĘ.

@M@gda @kosa1212 @kasia12345 @Lake882 powodzenia jutrzejszych wizytach. Z rana nie będę dała rady napisać i zagadać bo będę miała od rana lekarzy itd. Podłączona pod kabelki, dziś znowu bolalo mnie serce, a raczej tak koło i nikt do mnie nie przyszedł z lekarzy, mało tego nie było nikogo kto by mi ciśnienie zmierzył od wczoraj . JUTROOOO, TYLKO TYLE SŁYSZĘ.

Powodzenia na badaniach. Będzie dobrze

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!!!!! :-)
U mnie dziś pochmurno, deszczowo i raczej chłodno. Jestem też cały dzień bez samochodu. Ale nic nie zepsuje mi humoru, gdyż z dnia na dzień czuję się odrobinę lepiej :) nie mogę doczekać się już wizyty 20.06, na której mam nadzieję poznam płeć maluszka :) powodzenia dziś wszystkim wizytujacym dziewczynom! :*

Cześć Dziewczyny., jestem żyje :)Męża mam już w domu. Jest usztywniony w ortezie i odpoczywa., sporo przy nim zajęć jeszcze ta ręka złamana oj ciężko przebieranie., mycie... jestem zmęczona , dziś mamy wędrówkę po lekarzach zobaczymy co powiedzą. Na szczęście pracownicy odpowiedzialni i dalej robią zlecenia. Umowy popodpisywane trzeba jakoś się wywiązać. Mam nadzieję że mój Ł szybko stanie na nogi. Byłam na usg takim szybkim w czwartek podejrzeć co u dzidzi i wszystko okej bałam się bo brzuch mnie czasami pobolewa., lekarz kazał przyjmować magnez i miarę potrzeby nospe. Mam nadzieję że wszystko u Was dobrze., wybaczcie ale nie nadrobie wszystkich wpisów. Mocno trzymam za Was kciuki., buziaki

Cześć Dziewczyny., jestem żyje :)Męża mam już w domu. Jest usztywniony w ortezie i odpoczywa., sporo przy nim zajęć jeszcze ta ręka złamana oj ciężko przebieranie., mycie... jestem zmęczona , dziś mamy wędrówkę po lekarzach zobaczymy co powiedzą. Na szczęście pracownicy odpowiedzialni i dalej robią zlecenia. Umowy popodpisywane trzeba jakoś się wywiązać. Mam nadzieję że mój Ł szybko stanie na nogi. Byłam na usg takim szybkim w czwartek podejrzeć co u dzidzi i wszystko okej bałam się bo brzuch mnie czasami pobolewa., lekarz kazał przyjmować magnez i miarę potrzeby nospe. Mam nadzieję że wszystko u Was dobrze., wybaczcie ale nie nadrobie wszystkich wpisów. Mocno trzymam za Was kciuki., buziaki

Jak dobrze, że mąż w domu. Jakby bardzo xle było siedziałby w szpitalu. Przykro mi, że tak się stało, ale mogło być gorzej. Oczywście informuj nas co i jak dalej, bo bardzo ściskamy kciki za męża!!!

reklama
@eklerkaa wlasnie patrze na kalendarz wizyt Ty nie mialas jeszcze genetycznego i masz miec w 14tyg?? Ja bylam w sobote na 13+6 i moli ze to ostatnia chwila bo juz potem nie robia zwlaszcza jak ciaza jest starsz wg usg niz om u mnie idzie rowno.

Powodzenia wszystkim na wizytach.

Do góry