reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Digital wszystko będzie dobrze, czekamy na wiadomości od Ciebie.
Co do bóli, kłucia, ciągnięcia już przestałam się przejmować. Podobno e drugim trymestrze możliwe są różne bóle, wszystko rośnie i rozciąga się. Puki nie ma krwi, nie ma czym się przejmować.
@eklerkaa ja mam często takie uczucie, u mnie jest spowodowane nerwicą. Ale mogą być różne przyczyny. Zmęczenie, jakiś chwilowy stres, albo co innego związanego ze zdrowiem. Jeżeli to była jednorazowa akcja, to bym się nie przejmowała. Kiedy masz robione badania, może to tsh jak napisała Lady_Waiting.

Jakie są dzisiaj targi? Nawet nic nie wiem.
Miałam okropne sny.. Umęczyłam się strasznie. Chyba nawet nie będę Wam opisywać co mi się śniło, bo to koszmary związane z dzieckiem i ciążą. Jestem strasznie zmęczona, więc dzisiaj chyba przeleże cały dzień z książką..

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
No właśnie wczoraj robiłam sobie badania TSH dziś odbieram wynik. Napiszę wam co i jak bo ja się nie znam.

......:::::::::13t. i 3d::::::::.........

reklama
@Digital wszystko będzie dobrze, czekamy na wiadomości od Ciebie.
Co do bóli, kłucia, ciągnięcia już przestałam się przejmować. Podobno e drugim trymestrze możliwe są różne bóle, wszystko rośnie i rozciąga się. Puki nie ma krwi, nie ma czym się przejmować.
@eklerkaa ja mam często takie uczucie, u mnie jest spowodowane nerwicą. Ale mogą być różne przyczyny. Zmęczenie, jakiś chwilowy stres, albo co innego związanego ze zdrowiem. Jeżeli to była jednorazowa akcja, to bym się nie przejmowała. Kiedy masz robione badania, może to tsh jak napisała Lady_Waiting.

Jakie są dzisiaj targi? Nawet nic nie wiem.
Miałam okropne sny.. Umęczyłam się strasznie. Chyba nawet nie będę Wam opisywać co mi się śniło, bo to koszmary związane z dzieckiem i ciążą. Jestem strasznie zmęczona, więc dzisiaj chyba przeleże cały dzień z książką..

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Targi są w weekend. Mother&baby
Link do: Mother&Baby 2017 :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

No właśnie wczoraj robiłam sobie badania TSH dziś odbieram wynik. Napiszę wam co i jak bo ja się nie znam.

......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
Ach racja, pisałaś. To czekamy. Ja też się nie znam, ale są dziewczyny które wypowiadały się na tenat tsh. Poza tym na wyniku powinnaś mieć widełki prawidłowych wyników. Ja zawsze sprawdzam w przychodni, a jak mam jakieś wątpliwości, to idę do pielęgniarki i Ona mi zawsze wytłumaczy.

Hej, powodzenia na dzisiejszych wizytach, kurczę dziś mam kolokwium zaliczeniowe i chwilę mnie na forum nie było, a tu nadrabiania jak zwykle ;) No nic, będę miała co robić przed pracą, a teraz się szykuję na uczelnię, choć tak mi się nie chceee

Ach racja, pisałaś. To czekamy. Ja też się nie znam, ale są dziewczyny które wypowiadały się na tenat tsh. Poza tym na wyniku powinnaś mieć widełki prawidłowych wyników. Ja zawsze sprawdzam w przychodni, a jak mam jakieś wątpliwości, to idę do pielęgniarki i Ona mi zawsze wytłumaczy.
W ciąży te widelki przy tsh nie obowiązują :-)

Dziewczyny mój doktor na urlopie jeszcze tydzień czasu. Porażka.. . A kazał mi się zgłosić po wyjściu ze szpitala w sprawie odstawienia ostaniego zastrzyku. Jakiś strasznie zamotany jest. Niby tyle mu płacę, a czuje się olewana. Nawet na mój pobyt w szpitalu nie zareagował! Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Nie wiecie jak to jest? Muszę mu mówić, że wiecej nie przyjdę? Czy po prostu pójść do drugiego?

Dziewczyny mój doktor na urlopie jeszcze tydzień czasu. Porażka.. . A kazał mi się zgłosić po wyjściu ze szpitala w sprawie odstawienia ostaniego zastrzyku. Jakiś strasznie zamotany jest. Niby tyle mu płacę, a czuje się olewana. Nawet na mój pobyt w szpitalu nie zareagował! Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Nie wiecie jak to jest? Muszę mu mówić, że wiecej nie przyjdę? Czy po prostu pójść do drugiego?
Po prostu idz do innego :) nie musisz sie tlumaczyc :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lekarza sobie Ty wybierasz nie pasuje Ci ten to zmieniasz na innego ;) nie musisz się mu tłumaczyć . To jest Twoja decyzja ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry