reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny [emoji8]
Udanych wizyt [emoji110][emoji110]

Widzę, że wczoraj trochę mnie ominęło...

Wróciłam właśnie z zakupów i w końcu dorwalam fasolka szparagowa [emoji7]
Na zdjeciu mój dzisiejszy obiad i deser [emoji7]
Dzwoniłam do mojego A. powiedzieć co robię na obiad a on taki "czyli mieska nie będzie?" [emoji23][emoji23]

Wybieracie się jutro na targi w Warszawie?
1496991986-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

Eklerka jakbym o swoim czytala:)Ja uwielbiam w nim ten charakter mimo ze ciezko cos wyegzekwowac to wiem ze sobie poradzi w zyciu:)i fajnie ze jest taki do przodu i nie ma z niczym problemów:*Jest mega otwarty do wszystkich,przyjazny.Ma wielka wyobraznie.
Ciekawa jestem jaki charakterek w brzuszku sie stworzyl hihi:D

Digital cos Ty?kurde daj znac!Pewnie to jakis krwiak albo co!Nie stresuj sie za mocno:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja córcia ma charakterek. Dostała ode mnie kiedyś klapsa gdy spieszylam sie do pracy a ona co jej ubralam to sie rozbierala, co usiłowała ja wyciągnąć z domu to sie dodała i uciekala do pokoju. Ja mialam mieć kontrole w pracy i spoznic sie nie mogłam. Do tego sama byłam zestresowana a mała wszystko robiła na złość. Tez nie jestem za biciem ale sa sytuacje ze nie wytrzymujemy. Juz jest dla nas za duzo. Ten mój klaps to nawet jej nie ruszył. Ale ja mialam wyrzuty sumienia. Przeprosiła ja potem za klapsa i wytlumaczylam ze rano musi mi trochę pomagać. Myślę ze to tez ważne przyznać się przy dziecku iż my tez czasem popełniamy błędy i zrobiliśmy cos źle.

A ja siedzę na krzywej cukrzycowej. Tak jak pisałam nie pije tej glukozy. Nie wiem czy mogę pisać tutaj ten inny sposob bo to chyba autorski tej lekarki. Ale jestem najedzona jak Bąk. Gorąco dziś. Wczoraj chyba ze stresu przed ta krzywą znowu zwymiotowalam.

reklama
Manique nie mow ze zajadałas sie pączkami!!!♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pączkami nie. Ale tez słodko i duzo. A mi słodkie w ciąży nie wchodzi. Ale nie czuje sie tak tragicznie jak po glukozie. To ze tu z Wami pisze juz o tym świadczy. Po glukozie kolowalo mi w głowie i czułam sie tak jakbym wypala pół litra czystej bez popity

Do góry