gie_er
Fanka BB :)
No to faktycznie powoliDigital daj znać po lekarzu!
Ja znalazłam zajęcie- pocwiczylam poszłam pod prysznic i powoli ogarniam się na imprezę. Na razie leżę i pisze do Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie powoliDigital daj znać po lekarzu!
Ja znalazłam zajęcie- pocwiczylam poszłam pod prysznic i powoli ogarniam się na imprezę. Na razie leżę i pisze do Was
Ja podobnie. Wróciłam że sklepu, zebralam to co wolało się po mieszkaniu i położyłam się do łóżka [emoji16]Ja zebrałam wszystkie ciuchy z całego mieszkania i rzuciłam na łóżko do poskładania. No i leżą sobie razem ze mną xD Czekamy na kuriera, o Hihihihi
Blair no to piąteczka! Dooobra, złożę te bety, bo muszę zacząć się dalej uczyć. Na szczęście przetrwać tylko jutro, zdać ten egzamin i wolność! wolność! wolność! ^^Ja podobnie. Wróciłam że sklepu, zebralam to co wolało się po mieszkaniu i położyłam się do łóżka [emoji16]
U mnie mimo, że na l4 jestem to pracodawca wypłaca a potem sam to rozlicza z Zusem. W Twojej firmie jest mniej niż 20 osób zatrudnionych?Blair no to piąteczka! Dooobra, złożę te bety, bo muszę zacząć się dalej uczyć. Na szczęście przetrwać tylko jutro, zdać ten egzamin i wolność! wolność! wolność! ^^
Swoją drogą strasznie mnie szef wnerwił ostatnio. Nabrał mani wysyłania wynagrodzeń ludziom w różnych terminach przez co jedni czują się bardziej zajebiści od drugich -.- Ja oczywiście że na L4 a mąż że w nowej robocie to zostaliśmy na szarym burym końcu. Co z tego że mąż dla świętego spokoju odpuścił już premię i spalał się dla niego do samego końca robiąc nadgodziny, co z tego że ja na L4 siedziałam w robocie i szkoliłam mu pracownika... Niewdzięczny człowiek. Tym bardziej że moja wypłata jest podwójnie okrojona 1) że dostałam wynagrodzenie średnie z 12 miesięcy więc niższe niż zazwyczaj, 2) wypłata tylko za okres 1-25.06... Bo dalej ma mnie ZUS. No problem wielki wysłać marnych kilka groszy ciężarnej. Musiałam go wczoraj podejść pod włos, bo kasę zobaczyłabym dopiero 13 rano... -.- Swoją drogą jak długo czekacie na wynagrodzenia od ZUSu? Faktycznie czekają te 30 dni od otrzymania L4 i wysyłają kasę na ostatnią chwilę czy jakoś sprawniej to idzie?
Tak, tak dlatego pytam o ZUS Jak ja się cieszę że na tego człowieka już nie muszę liczyć. Uch!U mnie mimo, że na l4 jestem to pracodawca wypłaca a potem sam to rozlicza z Zusem. W Twojej firmie jest mniej niż 20 osób zatrudnionych?