reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Baklazan pokrojony wzdłuż, obsmazony bez tłuszczu aby zmiekl i sie przyrumienil, ser bałkański+świeży tymianek+papryka chilli+oliwa z oliwek (mieszasz wszystko i gnieciesz widelcem) baklazana smarujesz i zawijasz, wkladasz wykałaczkę i już :) u mnie wszyscy zawsze czekają aż przyjdą i zjedza :D

p19uflw1nv024jhl.png
Brzmi pysznie. Zrobię i dam znać jak wyszlo [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z przekasek na imprezę ja ostatnio robiłam sałatki, nieśmiertelne tortille zawijane, małe grzanki z Biedronki z różnymi pastami, szynka konserwowa z jakimś dobrym serem w środku zawinieta i zawiązana cienkim szczypiorkiem (forma takich paczuszek), cukinia panierowana...
Dzięki za przypomnienie o tortilach. Szybko i Pysznie!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny już od jakiegoś czasu czuję ból. Tak dołem brzucha nad spojeniem łonowym i do około aż do bioder. Jakby jajniki i okolice. Gdy leżę lub siedzę nie jest źle, a w czasie chodzenia najchętniej podtrzymywalabym brzuch żeby uniknąć tego uczucia. Macie tak? I to kłucie w pochwie od czasu do czasu. Badali mnie w szpitalu i niby jest ok, ale i tak się martwię.
Wczoraj tak mialam, przelezalam caly dzien. Myslalam ze to od golabkow bo nie mialam wiatrow ale nospa pomogla na krotko, sen tez chwilowo ale dzis juz mi przeszlo.

Masz linka do tych schudne body?? Sa cudne . Mam teraz 3porody bylyby swiete na maly prezencik

Wczoraj tak mialam, przelezalam caly dzien. Myslalam ze to od golabkow bo nie mialam wiatrow ale nospa pomogla na krotko, sen tez chwilowo ale dzis juz mi przeszlo.

Masz linka do tych schudne body?? Sa cudne . Mam teraz 3porody bylyby swiete na maly prezencik
Do tych bodow dla dzieci? Bo Nie wiem czy mnie pytasz hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny już od jakiegoś czasu czuję ból. Tak dołem brzucha nad spojeniem łonowym i do około aż do bioder. Jakby jajniki i okolice. Gdy leżę lub siedzę nie jest źle, a w czasie chodzenia najchętniej podtrzymywalabym brzuch żeby uniknąć tego uczucia. Macie tak? I to kłucie w pochwie od czasu do czasu. Badali mnie w szpitalu i niby jest ok, ale i tak się martwię.

Widzisz ja też ciągle się martwię, też ciągle coś boli, kłuje...mnie akurat znowu od kilku dni skurczowo boli brzuch, oprócz tego kłuje mnie właśnie w okolicach jajników, w pachwinach też odczuwam ból taki aż noga mnie cała boli, ogółem ostatnio nie czuję się za dobrze, więcej leżę niż chodzę i tak już chyba zostanie do końca...

Dzień dobry :-)
Udanych wizyt Dziewczyny, trzymam kciuki!
Młody w szkole a ja coś muszę wykombinować co robić :p obiadu i nie muszę bo mąż ma imprezę z pracy, młody po szkole do kolegi i ja też na imprezę :-) no i nie wiem co tu robić ;-)
Miłego dnia!

Dzień dobry :-)
Udanych wizyt Dziewczyny, trzymam kciuki!
Młody w szkole a ja coś muszę wykombinować co robić :p obiadu i nie muszę bo mąż ma imprezę z pracy, młody po szkole do kolegi i ja też na imprezę :-) no i nie wiem co tu robić ;-)
Miłego dnia!
Odpoczywac hehe :) czekam na dzień kiedy będę sama w domu :d

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz ja też ciągle się martwię, też ciągle coś boli, kłuje...mnie akurat znowu od kilku dni skurczowo boli brzuch, oprócz tego kłuje mnie właśnie w okolicach jajników, w pachwinach też odczuwam ból taki aż noga mnie cała boli, ogółem ostatnio nie czuję się za dobrze, więcej leżę niż chodzę i tak już chyba zostanie do końca...
Chyba już taki nasz urok. Podwójne szczęście to i dolegliwości podwójne [emoji7]

reklama
Chyba już taki nasz urok. Podwójne szczęście to i dolegliwości podwójne [emoji7]

Mi lekarz wczoraj to powiedział że niestety o tyle o ile ciążę bliźniacze są fajne to niestety wiele kobiet ma spore dolegliwości i nie czują się dobrze przez całą ciążę, jest to ciąża wysokiego ryzyka i niestety trzeba bardzo na siebie uważać i bardzo dużo odpoczywać jeśli coś może poczekać to tego po prostu nie robić, zwolnić maksymalnie...

Do góry