pieszczoszka1988
Jestem mamusią
@pieszczoszka1988 wyluzuj, bo widzę się że za bardzo się wkręcilas, gratulacje jeśli masz idealne dziecko i naprawdę bardzo się z tego cieszymy. Ale tak jak @Aniuś napisała nikt nie napisał o laniu i każdy potwierdził wręcz że nie jest za tą metodą wychowania. Nie każdy jak Ty ma tak silna wolę i nie każdy jak Ty ma nerwy że stali. A może jak to napisalas boisz się bardziej męża że Ci te ręce polanie, Lecz są osoby które czasem wymiekaja i "emocje biorą w górę" czego potem się żałuję i pewnie każda matka ma wyrzuty sumienia. Nikt tu nie pisał że bije dziecko, nikt tu nie pisał że zamiast kary to daje klapsy. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i wydaje mi się że nikt nikogo nie powinien tu krytykować. Amen.
......:::::::::13t. i 2d::::::::.........
Czy ja napisałam ,że mam idealne dziecko ? czy nie moge wyrazić swojego zdania ?
Powiedziałam tylko ,że nie leje dziecka . A wkurzyło mnie stwierdzenie ,że skoro nie karze je tak a nie inaczej to przez to mi cyrki robi .
A to co napisałaś ,że boję się meżą to z całym szacunkiem ale wredne z twojej strony ... Mój facet nigdy dziecka nie uderzył ani mnie ! A napisałam to w przenośni bo też nie jest za biciem .