pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Powiem wam ze posmialam z trzylatka @Millo cwaniaczek jeden. Ja jestem za karaniem dzieci. Mowisz @pieszczoszka1988 ze maz by rece polamal za klapsa dziiecku a ppotem dziecko cyrki robi wszedzie ze wstyd.
Juz wyjasniam czemu tak reaguje. Poszlam na lodt z siostrzenica ona mam 22lata i przyszla grupa szkol a wraz z paniami z 4 klas. Dziewczynki ladne ,fajne i mowia do Pauli a pani nie moze stac w kolejce bo juz ma loda a ja sobie kupowalam wiec nie slyszalam pogadanki, ona mo ze nietoi tylko namnie czeka a te do jiej Idz do ortodonty kumasz?? Pewnie tez maja bezstresowe wychowanie i wywalone na uczucia innych. Pisalam to znajomej bo strasznie mnie to ruszylo a ona pracuje w szkole i wiecie jak dzieci mowia do sprzatajacej pani?? Ty szmato, to jawojemu dalabym w dupe . Fakt moj syn nie sprawia mi pproblemow ma 5lat , ale reaguje na liczenie do 3 na dwa juz wykonuje pocenia bo nie wie jaka kara bedzie na 3 .
nie pomyślałaś o buncie 5 latka ?? Moje dziecko zawsze było grzeczne a teraz ma taki okres i z tego co pytałam koleżanek co mają dzieci w takim wieku też teraz to przechodzą . Jeśli uważasz ,że lepiej lać dziecko to powodzenia Ja jestem dobrą mama umiem wychować swoje dziecko.Jeśli źle się zachowuje też stosuje kary ale na pewno nie bicie
Ostatnia edycja: