reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Taka bogata ze po wuju same dlugi i musimy sie zrzec spadku, ja mogłam u notariusza a z nią musimy mieć zgodę sadu :d

p19uflw1nv024jhl.png
Echo to szkoda, że w tą stronę :oo2:

reklama
Dziewczyny dziękuję za namiary na knajpki włoskie :) mieszkam na sadybie narazie i chyba do Zalesia w tygodniu będzie za daleko. Bez sensu mi jechać i wrócić, jak jechać to już gdzieś pospacerować. Ale na pewno skorzystam z tej lokalizacji :)
Zalesie nie kojarzy ci sie z miejscem na spacer? Ja za kazdym razem czuje sie tam jak na wakacjach.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja młoda niestety dalej kaszle. Nic jej nie przechodzi po tych inhalacjach więc chyba jutro pojadę i zrobię jej testy z krwi. Może faktycznie coś pyli na co jest uczulona. Czy wasze dzieciaki są alergikami?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja młoda niestety dalej kaszle. Nic jej nie przechodzi po tych inhalacjach więc chyba jutro pojadę i zrobię jej testy z krwi. Może faktycznie coś pyli na co jest uczulona. Czy wasze dzieciaki są alergikami?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje dzieciaki jak zaczną kaszlec to długo je trzyma a płuca maja czyste. Alergikami nie sa. Syrop z cebuli zawsze pomaga. A na noc smarowanie vikiem

reklama
Ja pier****.Co za akcja.Moj maz poszedl z psem.Syn jadl kolacje a ja poszlam podlac 1 kwiatka przed dom zostawiajac otwarte drzwi.Nagle moj trzylatek podbiegl i zamknal drzwi na klucz!10 min stalismy wolajac i dzwoniac a ten nic.. pozniej sie zaczal smiac gdzies w oddali.Powiedzielismy ze jedziemy stad to przyszedl otworzyc drzwi.Dostal taki slowny opier*** ode mnie i w dupe ze Mu w piety chyba poszlo!Mam wyrzuty teraz i brzuch mnie z tych nerwow rozbolał:(Pije karmi..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry