Echo to szkoda, że w tą stronęTaka bogata ze po wuju same dlugi i musimy sie zrzec spadku, ja mogłam u notariusza a z nią musimy mieć zgodę sadu :d
reklama
To nie oddajeJa wzielam dwa, dużo zmieniać Bedę
gie_er
Fanka BB :)
To traciszEe to nie fer ja nie szukam w innych dzialach :-(
M@gda
Moderatorka
Zalesie nie kojarzy ci sie z miejscem na spacer? Ja za kazdym razem czuje sie tam jak na wakacjach.Dziewczyny dziękuję za namiary na knajpki włoskie mieszkam na sadybie narazie i chyba do Zalesia w tygodniu będzie za daleko. Bez sensu mi jechać i wrócić, jak jechać to już gdzieś pospacerować. Ale na pewno skorzystam z tej lokalizacji
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Heh no to miałaś trening jak sie patrzy
Całe szczęście dałam rade ☺ ale miałam wesoło dzisiaj z taką perełka mała ☺
Właśnie kojarzy, ale rocznicę mamy we wtorek i po pracy męża nie będziemy mieli za bardzo czasu.Zalesie nie kojarzy ci sie z miejscem na spacer? Ja za kazdym razem czuje sie tam jak na wakacjach.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Zostaw pewnie jeszcze zabraknie[emoji1]A jak ja kupiłam 2x144 szt pampersów 2 to nie za dużo? Myślę czy nie oddać 1 opakowania?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Moja młoda niestety dalej kaszle. Nic jej nie przechodzi po tych inhalacjach więc chyba jutro pojadę i zrobię jej testy z krwi. Może faktycznie coś pyli na co jest uczulona. Czy wasze dzieciaki są alergikami?
Moje dzieciaki jak zaczną kaszlec to długo je trzyma a płuca maja czyste. Alergikami nie sa. Syrop z cebuli zawsze pomaga. A na noc smarowanie vikiemMoja młoda niestety dalej kaszle. Nic jej nie przechodzi po tych inhalacjach więc chyba jutro pojadę i zrobię jej testy z krwi. Może faktycznie coś pyli na co jest uczulona. Czy wasze dzieciaki są alergikami?
reklama
Millo
Ja pier****.Co za akcja.Moj maz poszedl z psem.Syn jadl kolacje a ja poszlam podlac 1 kwiatka przed dom zostawiajac otwarte drzwi.Nagle moj trzylatek podbiegl i zamknal drzwi na klucz!10 min stalismy wolajac i dzwoniac a ten nic.. pozniej sie zaczal smiac gdzies w oddali.Powiedzielismy ze jedziemy stad to przyszedl otworzyc drzwi.Dostal taki slowny opier*** ode mnie i w dupe ze Mu w piety chyba poszlo!Mam wyrzuty teraz i brzuch mnie z tych nerwow rozbolałPije karmi..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom