Rossiczka
Moderatorka
Ja obstawiam max 21 dni :-)Myślę że starczy na jakieś 30 dni [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja obstawiam max 21 dni :-)Myślę że starczy na jakieś 30 dni [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne dzieciątka ❤❤Aha jakbyście chciały pooglądać to umieściłam 5zdjęc z dzisiejszej wizyty w odpowiednim dziale :-)
Rewelacyjna wiadomość !!! Gratulacje !!! ☺Nooo i dziewczyny już po wizycie.
Wszystkie parametry w normie według USG wychodzi 13tc, przezierność karkowa u jednego 1,2 u drugiego 1,3, widoczna kość nosową, obwód główki i żołądka w normie, serduszka biły u 167 i 158 ogółem lekarz powiedział że według USG dzieci są zdrowe...wynik z krwi dopiero gdzieś za tydzień.
Heh no to miałaś trening jak sie patrzyA ja dzisiaj zajmowałam się cały dzień moja 4 miesięczna chrześnicą ☺ mała dba żeby ciocia nabrała wprawy w opiece maluchem ... wiecie co zrobiła ?? Usrała się po same pachy
Mi ginekolog poradziła żebym do wanny dolewamy trochę octu winnego lub jabłkowego. Od tego czasu nie mam problemów. A i włosy ladniejszeBo to jest taki slabszy preparat, na poczatki infekcji wystarcza czesto, ale jak już powazniej sie cos zadomowi, to niestety moze byc za slaby, sprobuj moze jeszcze nasiadowki z Tantum Rosa i jakis dobry probiotyk dopochwowy np. ten Lactovaginal, swedzenie czy pieczenie jest tez czasem z suchosci, wiec mozesz tez jakas masc z kwasem hialuronowym