reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nie wiem czy to jeszcze działa ale jak wchodzę w link z maila to jest toKurde, nosi mnie, bo dostałam zastrzyk gotówki, a nie mogę znaleźć tego linku z promocjami w C&A, help
Link do: WYPRZEDAŻ w C&A on-line - moda w niskiej cenie!
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
mi np nie pomagał nicW ciąży to częste zjawisko
Kup clotrimazolum w kremie i smaruj to na swędzenie pomoże
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja pamietam ,że moja córka miała uczulenie na takie pomarańczowe pampersy
Dziewczyny, właśnie odebrałam PAPPA, wiedziałam że wyniki są dobre ale nie myślałam, że aż tak
Troszkę nieprzyjemną sytuację miałam podczas kserowania tego papierka (mój gin poprosił o ksero jak będę miała wynik). Zemdlało mi się w punkcie ksero, sama nie wiem co się stało ale na szczęście szybko dostałam szklankę wody mineralnej i możliwość siądnięcia przez co szybko mogłam się zebrać i wrócić do siebie. Choć dalej czuję się mega osłabiona
Troszkę nieprzyjemną sytuację miałam podczas kserowania tego papierka (mój gin poprosił o ksero jak będę miała wynik). Zemdlało mi się w punkcie ksero, sama nie wiem co się stało ale na szczęście szybko dostałam szklankę wody mineralnej i możliwość siądnięcia przez co szybko mogłam się zebrać i wrócić do siebie. Choć dalej czuję się mega osłabiona
Załączniki
Dziewczyny dziękuję za namiary na knajpki włoskie mieszkam na sadybie narazie i chyba do Zalesia w tygodniu będzie za daleko. Bez sensu mi jechać i wrócić, jak jechać to już gdzieś pospacerować. Ale na pewno skorzystam z tej lokalizacji
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Tak w końcu mam wszystko poukładane [emoji4]Super jest, prawda ?
Łojoj jak to brzmi? To Wasza córka już taka bogata. My braliśmy ślub 13 w piątekJa Tez 13 czerwca rocznica w ranach prezentu mamy rozprawę w sadzie ha ha ha ha o pozwolenie na zarządzanie majątkiem małoletniej córki
reklama
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Bo to jest taki slabszy preparat, na poczatki infekcji wystarcza czesto, ale jak już powazniej sie cos zadomowi, to niestety moze byc za slaby, sprobuj moze jeszcze nasiadowki z Tantum Rosa i jakis dobry probiotyk dopochwowy np. ten Lactovaginal, swedzenie czy pieczenie jest tez czasem z suchosci, wiec mozesz tez jakas masc z kwasem hialuronowymmi np nie pomagał nic