reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia na wizytach [emoji8]
Ja dziś w domu z córką. Nie chciała iść do przedszkola więc została że mną. I wychodzi na to, że obiad powinnam zrobić. Chyba, że znowu pojadę do mamy [emoji23]
Wczoraj zaczęłam 12tydzien i jakoś lepiej się czuję. Siły trochę więcej. Spać się tak nie chce. Może jutro skocze na badania rano.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Hej, w końcu Was nadrobiłam... powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
Ja dziś też dobre wieści dostałam i Wam przynoszę, czekałam na dzisiejszego smsa od pani ginekolog u której robiłam prenatalne, miała mi zestawić usg z pappą i tak mi dziś rano napisała: "Wyniki badań bardzo dobre. Nie ma wskazań do diagnostyki inwazyjnej. Wyniki do odbioru od czwartku w rejestracji. Pozdrawiam" :D

Cześć dziewczyny. DigitalGirl, Rosiczka, Magda, dziękuję Wam bardzo kochane za troskę. Jesteście cudowne. Ja miałam wczoraj gorszy dzień, praktycznie cały przespałam. Walczę z lękiem i złymi myślami. Dzisiaj jest trochę lepiej.
Nadrobiłam całe forum. Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki na dzisiejsze.
Oska Tobie życzę zdrówka i siły. Wszystko będzie dobrze.

A ja od wczoraj wieczorka jestem poddenerwowana :( dzwonila do mnie pani z przychodni gdzie robilam prenatalne ze zaprasza nas na wizyte kontrolna do lekarza ( przyszly wyniki pappa ) a wyniki miala mi odebrac moja kuzynka ktora tam pracuje, dodam ze na usg wszystko wyszlo dobrze, prawidłowo itp. I sama nie wiem co mam o tym mysleć, nakrecam sie czy faktycznie moze byc cos nie tak? W pierwszej ciazy (ponad10lat temu) nie miałam takich badan. Wizyte mam dzis wieczorem i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :(
Spokojnie. Ja tez pytałam czy teściowa moze odebrac wynik bo tam pracuje a pani doktor powiedziała ze lepiej przyjść samemu bo wszystko dokładnie omowi. Moze dlatego Ciebie tez proszą osobiście. Myślę ze nie masz czym sie denerwować

Powodzenia na wizytach [emoji8]
Ja dziś w domu z córką. Nie chciała iść do przedszkola więc została że mną. I wychodzi na to, że obiad powinnam zrobić. Chyba, że znowu pojadę do mamy [emoji23]
Wczoraj zaczęłam 12tydzien i jakoś lepiej się czuję. Siły trochę więcej. Spać się tak nie chce. Może jutro skocze na badania rano.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Dajesz nadzieje ☺ u mnie jeszcze tydzień i będzie 12tc i mam nadzieje ze chociaż objawy nie będą tak odczuwalne ☺

Ja po wizycie. Dzidzia juz 6cm... od piatku o ok 5mm urosla! Dzisiaj lekarz wiecej mi pokazal, pokazal ze oczy sa, nos, szczeka, 4komorowe serduszko, zoladek, jelita, pecherz. Nawet narzady pluciowe sa ale jeszcze ciezko powiedziec jakie:) Dzidzia +1 dzien wzgledem transferu wiec rosnie idealnie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. DigitalGirl, Rosiczka, Magda, dziękuję Wam bardzo kochane za troskę. Jesteście cudowne. Ja miałam wczoraj gorszy dzień, praktycznie cały przespałam. Walczę z lękiem i złymi myślami. Dzisiaj jest trochę lepiej.
Nadrobiłam całe forum. Gratuluje wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki na dzisiejsze.
Ufff, naprawdę się martwilam. Cieszę się że wszystko ok

Nie stresuj się wszystko będzie dobrze, odpedz czarne chmury !

Jestes! Zyjesz! Odzywasz sie! Juz myslalam ze czarna amba cie zjadla ;) Martwilysmy sie, ze cos sie stalo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry