reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A brzuch jest twardy? Stawia sie? Jak jest taki ból ze by musisz brać leki to myślę ze najlepiej lekarz

Nie brzuch nie jest twardy, miękki jest, daje radę bez tabletek raz wzięłam ten paracetamol a tak jakoś idzie to wytrzymać dziś w nocy pokrecilam się ale nie wzięłam nic przeciwbólowego i zasnęłam.

reklama
Nie brzuch nie jest twardy, miękki jest, daje radę bez tabletek raz wzięłam ten paracetamol a tak jakoś idzie to wytrzymać dziś w nocy pokrecilam się ale nie wzięłam nic przeciwbólowego i zasnęłam.
Dla pewności zadzwoń do lekarza. Myślę ze nic sie nie dzieje złego ale Ty będziesz spokojnoejsza jak z nim porozmawiasz

Dla pewności zadzwoń do lekarza. Myślę ze nic sie nie dzieje złego ale Ty będziesz spokojnoejsza jak z nim porozmawiasz

Tak zrobię zadzwonię koło 10:00 do lekarza i powiem co i jak, w czwartek mam wizytę więc też podpytam co i jak.
Nie wiem co z tym magnezem czuje że chyba mam jakiś niedobór mimo że biorę 3x1 mam uczucie w jednej łydce jakby skurcz chciał mnie chwycić i takie drgania mięśnia mam, słyszałam że dziewczyny biorą 3x2 tabletki może też spróbuję w końcu dwie Kruszynki mam w brzuszku to potrzebują witamin hehh a magnez chyba nie zaszkodzi zresztą w ulotce pisze że można nawet 8tabletek na dobę.

Tak zrobię zadzwonię koło 10:00 do lekarza i powiem co i jak, w czwartek mam wizytę więc też podpytam co i jak.
Nie wiem co z tym magnezem czuje że chyba mam jakiś niedobór mimo że biorę 3x1 mam uczucie w jednej łydce jakby skurcz chciał mnie chwycić i takie drgania mięśnia mam, słyszałam że dziewczyny biorą 3x2 tabletki może też spróbuję w końcu dwie Kruszynki mam w brzuszku to potrzebują witamin hehh a magnez chyba nie zaszkodzi zresztą w ulotce pisze że można nawet 8tabletek na dobę.
A ja proponuje duzo pomidorów

Ja ostatnio miałam rosół na kuchence wystawiony bo miałam go grzać (nie przykryty), a w nim mięso z kurczaka i pierwszy raz się zdążyło że rudy sobie wlazł do garnka, żeby wyjąć mięso cały gar poleciał kuchnia w rosole, zastanawiałam się który to, ale jak zobaczyłam Bąbla latającego po mieszkaniu od połowy w dół ociekającego rosołem to nie miałam wątpliwości [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej mamie kiedys tak "uciekl" 4kg kurczak wystawiony do rozmrozenia zeby fo upiec na obiad :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Obstawiam, że pewnie podobnie jak u mnie...stres co z maluszkiem bo obie mamy wizyty mniej więcej w tym samym czasie i już dzieciaków od 3 tyg nie widziałyśmy. Mi siada na psyche...
Ankuś ostatnio pisała, że tak sobie znosi to czekanie więc może chciała się na moment odciąć..ale to moje domysły.

@Ankuś daj znać czy jest ok
Tez sie zastanawiam co u Ani. Nie odzywa sie.

Halo, halo... mam nadzieje ze wsio u ciebie w porzadku. Jak sie czujesz? Zaproponowalabym ci spacer bo na Wilanowie wlasnie jestem, ale ty chyba nadal lezace masz niestety :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja od wczoraj wieczorka jestem poddenerwowana :( dzwonila do mnie pani z przychodni gdzie robilam prenatalne ze zaprasza nas na wizyte kontrolna do lekarza ( przyszly wyniki pappa ) a wyniki miala mi odebrac moja kuzynka ktora tam pracuje, dodam ze na usg wszystko wyszlo dobrze, prawidłowo itp. I sama nie wiem co mam o tym mysleć, nakrecam sie czy faktycznie moze byc cos nie tak? W pierwszej ciazy (ponad10lat temu) nie miałam takich badan. Wizyte mam dzis wieczorem i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu :(

Do góry