reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Poleciłabym karmić surowym mięsem, bo zdrowe i nie smierdzi. Ale jak wam mieso też smierdzi to juz nie wiem :D

yuudhqvkh0cpri5e.png
Mi mięso śmierdzi, ale ja w ogóle nie jem mięsa, więc głównie przez to... [emoji6]

reklama
Kurde czasem nie rozumiem dlaczego lekarze powtarzają takie rzeczy. Naprawdę jakby dotykanie brzucha było szkodliwe to mało dzieci by się rodziło [emoji14] Brzuch jest ciągle dotykany przez wszystko co nosisz, ubrania które się ocierają,ręcznik ķtórym się wycierasz po kąpieli itd. Po co mówią takie rzeczy kobietom... chyba tylko żeby nasilać stres.

yuudhqvkh0cpri5e.png
Nie wiem dlaczego ale faktycznie na patologii wczesnej ciąży krzyczą jak ktoś glaszcze brzuszek. Ubrani widocznie aż takiego wpływu nie maja.

Chyba ogólnie te karmy jakieś śmierdzące się zrobiły [emoji13] nie mówiąc już o tym, że czuję każdy koci sik do kuwety [emoji23] ostatnio mi tak kotem w domu śmierdziało, że kazałam mężowi łóżko rozkręcać i sprawdzać czy nie nasikały nigdzie [emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje na szczescie nigdy mi w domu nie nalaly optocz jednego razu kiedy kot zlal mi sie do lozka, ale koldre szybko upralam a kota do weta zabralam i okazalo sie ze.slusznie bo cos go bolalo.
Zostaje mi miec nadzieje ze dziecko nie bedzie az tak stresujace, zeby laly poza kuwetami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że jest tu dużo kociar na forum. Ja kotów nie lubię, boję się ich (nie wzięłabym na ręce, od dzieciństwa) i dodatkowo mam potężne uczulenie. Piękne combo [emoji173]
Za to psy uwielbiam, i jak będziemy mieć kiedyś dom, to na pewno będziemy mieć psa :))
Ja nie mam preferencji czy kot czy pies. Moze z kotem blizej mi charakterologicznie, ale chcialmiec i kota i psaa mam 4 koty :)

Kurde czasem nie rozumiem dlaczego lekarze powtarzają takie rzeczy. Naprawdę jakby dotykanie brzucha było szkodliwe to mało dzieci by się rodziło [emoji14] Brzuch jest ciągle dotykany przez wszystko co nosisz, ubrania które się ocierają,ręcznik ķtórym się wycierasz po kąpieli itd. Po co mówią takie rzeczy kobietom... chyba tylko żeby nasilać stres.

yuudhqvkh0cpri5e.png
Zebys nie masowala intensywnie. Dla wiekszosci ciaz moze to nie miec znaczenia ale pewnie w zaleznosci gdzie sie ma lozysko czy ma sie skurcze plamienia itd. Dotykanie a wmasowywanie kremu to dwie rozne sprawy.

Dzięki [emoji4] a przy okazji opowiem, że miałam śmieszne zdarzenie, jak byłam u gina jeszcze przed prenatalnymi i mi opowiadał, o tych badaniach, że warto je zrobić itd, a ja się pytam, czy one są w ramach NFZ czy płatne. A on na to, że jakbym skończyła 35 lat to tak, a w moim przypadku niestety nie, więc ja zdziwiona mówię że mam 37!, a on jeszcze bardziej zdziwiony: "niemożliwe - myślałem że pani ma max 30! Jeszcze nigdy się tak nie pomyliłem, zdarzało mi się, ale nie aż tak!" [emoji3] hihihi
Oooooo hehe widzisz? I jak jednocześnie miło ;)) nie ważę ile się ma lat ważne na ile się czuję, zawsze mama mi to powtarza. Jak to ona mówi często do taty "warsztat jeszcze otwarty" ;))

......:::::::::13t. i 0d::::::::.........

reklama
Mój jeden głupolek nie umie jeść surowego popycha to łapą po całym mieszkaniu i się bawi zamiast jeść [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nazarty jest a to taka super zabawka... a potem szoruje plytki bo np zabawa watrobka po calym paryerze sie odbywa.

Do góry