iwilleatyou
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apap? Moja gin mówiła ze w ciąży tylko paracetamol mogę brać i nic więcej z takich leków przeciw bólowych .Hejo ja kicham, smarkam, ból gardła niesamowity i łzawia oczy leżę pod kołdra bo mi zimno i w ogóle nie chce mi się w tej chwili żyć. Byłam na pogotowiu mówię że się słabo czuje i gardło mnie strasznie boli tak że śliny polknac nie mogę. Powiedziała że w pierwszym trymestrze niebezpiecznie jest brać antybiotyk i dał mi apap, tamtum Verde do psikania i mówił, plukankki po których wymiotuje cały czas. Jutro mam iść do rodzinnego albo zadzwonić do swojego gin. Co dalej jeśli się nic nie polepszy ;( tylko ciepła herbata z cytryna i miodem pomaga mi na chwilę i tak pije ja cały czas i co chwile sikam. Taka niedziela
......:::::::::12t. i 5d::::::::.........
Apap mam na bazie paracetanolu. zalecany dla kobiet w ciąży.Apap? Moja gin mówiła ze w ciąży tylko paracetamol mogę brać i nic więcej z takich leków przeciw bólowych .
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Wow super miałaś wycieczkę!!!
A co księżniczki nie bywały w ciąży?? Bycie w ciąży i rodzenie dzieci to było ich główne zadanie, także byłaś we właściwym miejscudodatkowo poczulam sie jak ksiezniczka ciezarna z wielkim brzuchem ale jednak haha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz mi mówiła ze tylko i wyłącznie paracetamol i nic więcej
patrze na tej karcie co mi pisał na tym usg prenatalnym i nie mam nic takiegoU mnie jest opisane jako kosmowka
U naszego dosłownie to samo. Wali mi deszcz w dach jak nie wiem [emoji44]Wróciłam do domu, właśnie zaczęła się mega burza, ściana deszczu, drzewami kołysze na lewo i prawo, grzmi.
Perun się zdenerwował
Warszawo - burza idzie w waszą stronę