reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

1496602342-aaaaaa.jpeg
dalam rade a niezle bujalo :D to plus 12 km wedrowki po lasach i moje nogi umierają. Ale fajnie było :) @oska kochanie wracaj szybko do zdrowka :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejo ja kicham, smarkam, ból gardła niesamowity i łzawia oczy leżę pod kołdra bo mi zimno i w ogóle nie chce mi się w tej chwili żyć. Byłam na pogotowiu mówię że się słabo czuje i gardło mnie strasznie boli tak że śliny polknac nie mogę. Powiedziała że w pierwszym trymestrze niebezpiecznie jest brać antybiotyk i dał mi apap, tamtum Verde do psikania i mówił, plukankki po których wymiotuje cały czas. Jutro mam iść do rodzinnego albo zadzwonić do swojego gin. Co dalej jeśli się nic nie polepszy ;( tylko ciepła herbata z cytryna i miodem pomaga mi na chwilę i tak pije ja cały czas i co chwile sikam. Taka niedziela

......:::::::::12t. i 5d::::::::.........
Apap? Moja gin mówiła ze w ciąży tylko paracetamol mogę brać i nic więcej z takich leków przeciw bólowych .

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry