reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja tak mam, niestety jest to przepuklina okołopępkowa która już miałam operowaną ale znowu wychodzi i pewnie znowu będzie operowana.
Oska! Zdrowia! A wyjdziesz dzisiaj czy Cię zostawiają?
My dopiero wróciliśmy do domu i dosłownie padam!!!!
O matko :( to gdzie pozniej mam sie z tym zgłosić ? Ja już tak miałam przy 1 ciąży ale później zmalało nawet a teraz znowu jak się odchyle do tyłu mega to widać

reklama
O matko :( to gdzie pozniej mam sie z tym zgłosić ? Ja już tak miałam przy 1 ciąży ale później zmalało nawet a teraz znowu jak się odchyle do tyłu mega to widać
Normalnie byłam u rodzinnego, pokazałam brzuch, dostałam skierowanie do szpitala na chirurgie i już; -)
Oska zatem zdrówka życzę i trzymaj się!!! Wiem że w szpitalu nie fajnie Ale zdrowie najważniejsze!

Wróciłam do domu, właśnie zaczęła się mega burza, ściana deszczu, drzewami kołysze na lewo i prawo, grzmi.

Perun się zdenerwował :D

Warszawo - burza idzie w waszą stronę :)

Zostaje w szpitalu i wcale mi się to nie uśmiecha. Leżę sama na 6 osobowej. Z wózkiem ma poczekać na mnie 3 dni
Nic przyjemnego, ale jak trzeba to nic nie poradzisz :( W sumie dobrze, że sama leżysz, chociaż w nocy trochę dziko :D Oby tylko cię długo nie trzymali.

yuudhqvkh0cpri5e.png

Mam pytanie w sumie nie wiem czy zrozumienie o co mi chodzi :rofl2::unsure::laugh2:
Jak stoicie i odchylicie się mocno do tyłu czy wystaje wam taki hmm pagórek nad brzuchem trochę ?

Manique zabij mnie ale nie pamiętam gdzie mam to łożysko :p mówił mi gin na prenatalnym ale nie pamiętam... no chyba ,że gdzieś mi
to napisał ?

Wczoraj pojechaliśmy w góry ale mój S musiał iść na noc do pracy więc wrócił do Bielska a ja z córką zostaliśmy .Dziś około 9 rano przyjechał
do nas tam do rodziny i pierwsze co go pytam czy nakarmił króliki i czy je zamknął do klatki jak wychodził ?
Mój S : oczywiście zawsze pamiętam żeby je przed wyjściem zamknąć .
Wróciliśmy do domu około 16 a tu leżą dwa kicaje rozwalone na łóżku,zadowolone nawet ich nie ruszyło ,że ktoś wszedł do mieszkania.
Całe szczęście nic nie zbroiły ! Był idealny porządek !! Bobeczki w kuwecie :) ahh moje grzeczne dzieciaki hheheh

Oska zdrówka kochana ;)

Witam nową mamusie :-) :)
Powinien napisać w opisie usg

reklama
Do góry