reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja tak mam, niestety jest to przepuklina okołopępkowa która już miałam operowaną ale znowu wychodzi i pewnie znowu będzie operowana.
Oska! Zdrowia! A wyjdziesz dzisiaj czy Cię zostawiają?
My dopiero wróciliśmy do domu i dosłownie padam!!!!
O matko :( to gdzie pozniej mam sie z tym zgłosić ? Ja już tak miałam przy 1 ciąży ale później zmalało nawet a teraz znowu jak się odchyle do tyłu mega to widać

reklama
O matko :( to gdzie pozniej mam sie z tym zgłosić ? Ja już tak miałam przy 1 ciąży ale później zmalało nawet a teraz znowu jak się odchyle do tyłu mega to widać
Normalnie byłam u rodzinnego, pokazałam brzuch, dostałam skierowanie do szpitala na chirurgie i już; -)
Oska zatem zdrówka życzę i trzymaj się!!! Wiem że w szpitalu nie fajnie Ale zdrowie najważniejsze!

Wróciłam do domu, właśnie zaczęła się mega burza, ściana deszczu, drzewami kołysze na lewo i prawo, grzmi.

Perun się zdenerwował :D

Warszawo - burza idzie w waszą stronę :)

Zostaje w szpitalu i wcale mi się to nie uśmiecha. Leżę sama na 6 osobowej. Z wózkiem ma poczekać na mnie 3 dni
Nic przyjemnego, ale jak trzeba to nic nie poradzisz :( W sumie dobrze, że sama leżysz, chociaż w nocy trochę dziko :D Oby tylko cię długo nie trzymali.

yuudhqvkh0cpri5e.png

Mam pytanie w sumie nie wiem czy zrozumienie o co mi chodzi :rofl2::unsure::laugh2:
Jak stoicie i odchylicie się mocno do tyłu czy wystaje wam taki hmm pagórek nad brzuchem trochę ?

Manique zabij mnie ale nie pamiętam gdzie mam to łożysko :p mówił mi gin na prenatalnym ale nie pamiętam... no chyba ,że gdzieś mi
to napisał ?

Wczoraj pojechaliśmy w góry ale mój S musiał iść na noc do pracy więc wrócił do Bielska a ja z córką zostaliśmy .Dziś około 9 rano przyjechał
do nas tam do rodziny i pierwsze co go pytam czy nakarmił króliki i czy je zamknął do klatki jak wychodził ?
Mój S : oczywiście zawsze pamiętam żeby je przed wyjściem zamknąć .
Wróciliśmy do domu około 16 a tu leżą dwa kicaje rozwalone na łóżku,zadowolone nawet ich nie ruszyło ,że ktoś wszedł do mieszkania.
Całe szczęście nic nie zbroiły ! Był idealny porządek !! Bobeczki w kuwecie :) ahh moje grzeczne dzieciaki hheheh

Oska zdrówka kochana ;)

Witam nową mamusie :-) :)
Powinien napisać w opisie usg

reklama
Do góry