reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja po dzisiejszym dniu padam. A moje dziecko jak na złość siły ma za trzech.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba tak dzisiaj w calej Europie, bo u mnie tez dzisiaj caly dzien deszcz i burze..

Dziewczyny, nie wchodzilam teraz 2 dni bo mam takie okropne bóle glowy, ze nie umiem wytrzymac. I to po jednej stronie, tak mniej wiecej miedzy uchem a skronia..robi sie to nie do wytrzymania i zaczynam sie martwic..:( Bol raczej staly, niepulsujacy, do tego caly czas takie uczucie, jakbym z lekka naprana byla..ma albo miala tak ktoras? :(

U nas tak lało i wiało, że bałam się, że znów prądu nie będzie. Nie wiem czy wiesz ale tak ze 2 razy w roku prądu nie mamy na naszym ślicznym zadupiu :) W ostatnie wakacje przez 1,5 dnia.
Byliśmy na tej pizzy dzisiaj w Wólce bardzo smaczna.
Okazało się że żona kucharza ma termin na koniec grudnia ;-)

Hejo ja kicham, smarkam, ból gardła niesamowity i łzawia oczy leżę pod kołdra bo mi zimno i w ogóle nie chce mi się w tej chwili żyć. Byłam na pogotowiu mówię że się słabo czuje i gardło mnie strasznie boli tak że śliny polknac nie mogę. Powiedziała że w pierwszym trymestrze niebezpiecznie jest brać antybiotyk i dał mi apap, tamtum Verde do psikania i mówił, plukankki po których wymiotuje cały czas. Jutro mam iść do rodzinnego albo zadzwonić do swojego gin. Co dalej jeśli się nic nie polepszy ;( tylko ciepła herbata z cytryna i miodem pomaga mi na chwilę i tak pije ja cały czas i co chwile sikam. Taka niedziela

......:::::::::12t. i 5d::::::::.........

reklama
Byliśmy na tej pizzy dzisiaj w Wólce bardzo smaczna.
Okazało się że żona kucharza ma termin na koniec grudnia ;-)

Pizza jest naprawdę spoko, relacja ceny do jakości odpowiednia, choć jedna czy 2 mi nie smakowały, ale to raczej moje preferencje smakowe niż coś z pizza nie tak.

Wysyp dzieci na koniec roku tu będzie, bo żona od kolegi męża z pracy (też z Zalesia) na koniec listopada ma termin :)

Do góry