A wiadomo już coś więcej?Na razie dostałam zastrzyk w tyłek przeciwbolowy. Ale jakoś on słabo ten ból zwalcza. A ja miałam dziś jechać po ten wozek[emoji22][emoji22][emoji22]
reklama
walczacamama
Fanka BB :)
Kochana, szybkiego powrotu do zdrowia i do domu.Dziewczyny i to na tyle mojej radości Na dzisiaj. Jestem w szpitalu z podejrzeniem kamicy nerek. Cholera jasna!!
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Oska uważaj na siebie!! W szpitalu się Tobą zajmą [emoji8]Dziewczyny i to na tyle mojej radości Na dzisiaj. Jestem w szpitalu z podejrzeniem kamicy nerek. Cholera jasna!!
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
O kurcze, trzymaj sieeeDziewczyny i to na tyle mojej radości Na dzisiaj. Jestem w szpitalu z podejrzeniem kamicy nerek. Cholera jasna!!
tusiaczzek1988
@Oska305 - niestety w ciąży dość często występują takie problemy - trzymaj sie napewno potrzymaja Cię tam z 2-3 dni ale oprócz nospy rozkurczowej w tyłek powinnaś dostać kroplówki na przepłukanie nerek... No cóż co szpital to inne metody leczenia.
Co do wózka to ja bym do nich zadzwoniła i poprosiła żeby go nie sprzedawali że Ty się zgłosisz po niego jak tylko wyjdziesz ze szpitala...
Co do wózka to ja bym do nich zadzwoniła i poprosiła żeby go nie sprzedawali że Ty się zgłosisz po niego jak tylko wyjdziesz ze szpitala...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mam pytanie w sumie nie wiem czy zrozumienie o co mi chodzi
Jak stoicie i odchylicie się mocno do tyłu czy wystaje wam taki hmm pagórek nad brzuchem trochę ?
Manique zabij mnie ale nie pamiętam gdzie mam to łożysko mówił mi gin na prenatalnym ale nie pamiętam... no chyba ,że gdzieś mi
to napisał ?
Wczoraj pojechaliśmy w góry ale mój S musiał iść na noc do pracy więc wrócił do Bielska a ja z córką zostaliśmy .Dziś około 9 rano przyjechał
do nas tam do rodziny i pierwsze co go pytam czy nakarmił króliki i czy je zamknął do klatki jak wychodził ?
Mój S : oczywiście zawsze pamiętam żeby je przed wyjściem zamknąć .
Wróciliśmy do domu około 16 a tu leżą dwa kicaje rozwalone na łóżku,zadowolone nawet ich nie ruszyło ,że ktoś wszedł do mieszkania.
Całe szczęście nic nie zbroiły ! Był idealny porządek !! Bobeczki w kuwecie ahh moje grzeczne dzieciaki hheheh
Oska zdrówka kochana
Witam nową mamusie
Jak stoicie i odchylicie się mocno do tyłu czy wystaje wam taki hmm pagórek nad brzuchem trochę ?
Manique zabij mnie ale nie pamiętam gdzie mam to łożysko mówił mi gin na prenatalnym ale nie pamiętam... no chyba ,że gdzieś mi
to napisał ?
Wczoraj pojechaliśmy w góry ale mój S musiał iść na noc do pracy więc wrócił do Bielska a ja z córką zostaliśmy .Dziś około 9 rano przyjechał
do nas tam do rodziny i pierwsze co go pytam czy nakarmił króliki i czy je zamknął do klatki jak wychodził ?
Wróciliśmy do domu około 16 a tu leżą dwa kicaje rozwalone na łóżku,zadowolone nawet ich nie ruszyło ,że ktoś wszedł do mieszkania.
Całe szczęście nic nie zbroiły ! Był idealny porządek !! Bobeczki w kuwecie ahh moje grzeczne dzieciaki hheheh
Oska zdrówka kochana
Witam nową mamusie
tusiaczzek1988
W tyłek to nie była no spa tylko busko.... coś tam. Był lekarz i wyniki są ok. Mam duuuzo pić żeby nerki przeplukać
To puszczą Cie do domku dzisiaj?
Jak ja byłam w szpitalu to przyszła taka dziewczyna w 26tc z kolka nerkowa to dawali jej w tyłek nospę i do tego jeszcze kroplówki na przepłukanie nerek, sól fizjologiczna w kroplowce i eferalgan przeciwbólowy też w kroplówce i kazali dużo pić i w szpitalu była z 3dni...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja tak mam, niestety jest to przepuklina okołopępkowa która już miałam operowaną ale znowu wychodzi i pewnie znowu będzie operowana.Mam pytanie w sumie nie wiem czy zrozumienie o co mi chodzi
Oska zdrówka kochana
Witam nową mamusie
Oska! Zdrowia! A wyjdziesz dzisiaj czy Cię zostawiają?
My dopiero wróciliśmy do domu i dosłownie padam!!!!
reklama
JaneHeart
Ja mam napisane w wydruku z usg genetycznego położenie łożyskaMam pytanie w sumie nie wiem czy zrozumienie o co mi chodzi
Manique zabij mnie ale nie pamiętam gdzie mam to łożysko [emoji14] mówił mi gin na prenatalnym ale nie pamiętam... no chyba ,że gdzieś mi
to napisał ?
Oska zdrówka kochana
Witam nową mamusie