reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

I znowu cudowne wieści, super dziewczyny!!! bardzo się ciesze ;-)
Ja miałam cały dzień intensywny, na dodatek boli mnie głowa, więc zaraz zawsijam do łózia ;-)
Ale z rzeczy przyjemniejszych, to dzisiaj byłam u projektanta i zrobiliśmy projekt dolnej łazienki, suuuuper, mega się cieszę!
W poniedziałek robimy górną lazienkę, już odliczam dni, kiedy projekty przejdą do realizacji!!! Trzeba poczekać do lipca...

A jeśli chodzi o dolegliwaości to ja też rano nie mam brzucha a wieczorem dopiero wywala, ale też czasami się czuje jakbym w ciązy nie była, ale odganiam te czarne myśli a kyszzz!

reklama
Ja pomyślałam od razu o najgorszym, ale pytałam mojej lekarki i powiedziała, że może taki być, sostra jest w 9 tc i na razie jest ok wszystko.
ano faktycznie, śmiechem żartem ale strach jest... dobrze, że wszystko ok i zdrówka jej i maluszkowi :) fajnie macie że obie w ciąży :) ja jeszcze troooszkę poczekam na zostanie ciocią ze strony swojego rodzeństwa i musi mi wystarczyć dobytek mojego S. w tej kwestii :D

ano faktycznie, śmiechem żartem ale strach jest... dobrze, że wszystko ok i zdrówka jej i maluszkowi :) fajnie macie że obie w ciąży :) ja jeszcze troooszkę poczekam na zostanie ciocią ze strony swojego rodzeństwa i musi mi wystarczyć dobytek mojego S. w tej kwestii
Teraz chyba pierwszy raz w życiu mamy ze sobą tak dobry kontakt

Teraz chyba pierwszy raz w życiu mamy ze sobą tak dobry kontakt
Zawsze coś co zbliża :p życzę by taka sytuacja została też i na później, ja mam duże różnice wieku przez co i specyficzne relacje z siostrami. Chociaż z 18-latką już się zaczynam od jakiegoś roku w miarę dogadywać po pewnej tragedii u nas w rodzinie. Z 10-latką zaś mam takie relacje bo raz że jeszcze dziecko, ja już od 5 lat mieszkam 400km od domu więc pół jej życia, a jak była jeszcze malutka, to już zamieszkała u mnie w pokoju (mama źle znosiła powrót do siebie po ciąży) i tak w wieku 14 lat zajmowałam się nią w pełnym tego słowa znaczeniu, włącznie z nocnym budzeniem. Przez to wszystko ciężko wymagać relacji typowo siostrzanych. ;)

Ja też mam dobre wiadomości ;) Dzidzia cała i zdrowa. Byłam tak szczęśliwa, że się popłakałam. Pani doktor miała problem ze złapaniem jej bo fikała jak szalona. Podskakiwała i kręciła się na zmianę. Piękny widok. Przeczuwałam, że będę mieć syna a tu podobno będzie jednak córka - na 80%.
Chodzę i uśmiecham się sama do siebie. Cudowne uczucie ;)
Gratuluję wszystkim mamą wizytującym dziś. ;)

Ja też mam dobre wiadomości ;) Dzidzia cała i zdrowa. Byłam tak szczęśliwa, że się popłakałam. Pani doktor miała problem ze złapaniem jej bo fikała jak szalona. Podskakiwała i kręciła się na zmianę. Piękny widok. Przeczuwałam, że będę mieć syna a tu podobno będzie jednak córka - na 80%.
Gratulacje i ciesz się jak najwięcej tym wspaniałym uczuciem :)

reklama
Takie wiadomości są bardzo budujące ☺
Gratuluję !!

Do góry