reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie doczytam was teraz niestety, może nadrobię później jak będę samochodem jechać.
Wcale się nie dziwię [emoji16]. Poniosło nas i dziś sporo postów się pojawiło [emoji6].
Cieszcie się dzisiaj z dobrych wieści [emoji16]. Kamień spadł z serca to warto się tą sytuacją cieszyć [emoji16]. Szerokiej drogi [emoji6]!

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co studiujesz ?

Mi dzisiaj też cały dzień słabo, A badań nie miałam . W głowie się kręci i sił brak. Zmierzylam cukier, A tam 53..... dobrze że sok mam w domu. To szybko sobie podbije
Matematykę spec. matematyka finansowa na Politechnice Gdańskiej.
Do tego ostatnie zaliczenia się zbliżają, grr jeszcze 3 tygodnie do końca semestru, a na koniec 19/20.06 mam 4 zaliczenia w tym 2 takie z 300-400 str. tzw pamięciówki niełatwej teorii, już sama nie wiem czy dam radę bronić się teraz bez zarywania nocek (a w swoim stanie niezbyt jestem do tego skora) czy na spokojnie zostawić sobie coś na wrzesień i wtedy w październiku pewnie obrona. Obie opcje mają swoje plusy i minusy, muszę to sobie jakoś ogarnąć.

Z orzeszkiem jest ok. Ma 5.5cm wielkości. Nie dało mu się wyraźnego zdjęcia zrobić tak się wiercił.

Jeden lekarz mówi, że raczej chłopak, drugi że prawdopodobnie dziewczyna... jedno jest pewne - jeden z nich ma rację :)
Yey! Skoro wiercipiętek to znaczy, że zdrowy :D a z płcią..ja też nie wieklm jeszcze, może za 1,5 tyg się uda.
Dziewczyny nie wiem czy Wy też tak macie? Wieczorami, szczególnie gdy dużo pochodzę twardnieje mi brzuch. Czasami do tego stopnia, ze ciężko mi złapać skórę do zastrzyku. To normalne?
Mi raczej nie twardnieje ale mam wieeeeelki od wzdęć podejrzewam no i pobolewa..właśnie szczególnie wieczorami.

@gie_er dzięki starałam się zjeśc kanapkę a feee. Mi nad płcią wogóle nie zależy ale widze ,że mój mąż jakby miał córkę to padłby z zauroczenia i zaskoczenia.Na dziś dzień wolę żyć w niewiedzy

Czy jestem jedyną w grupie która liczy jednak na chłopaka [emoji16]? Wszystkie marzą o sukieneczkach i pleceniu warkoczyków? [emoji16].
Mi się marzy pierwszy syn [emoji6], ale mam przeczucie, że jednak będzie córka [emoji16] (choć wzrostu bety nie miałam jakiegoś oszałamiającego [emoji16]).
Ciekawe czy we wtorek lekarz coś wypatrzy i mi powie [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym wzrostem bety myślę że można wsadzić pomiędzy resztę przesądów i mitów... u mnie beta była w górnych normach dla wieku ciąży i przyrost też bardzo szybki aż przez moment przemknęło przez myśl, że to bliźniaki... a tu 1 chłopiec, więc no cóż... ;)

Matematykę spec. matematyka finansowa na Politechnice Gdańskiej.
Do tego ostatnie zaliczenia się zbliżają, grr jeszcze 3 tygodnie do końca semestru, a na koniec 19/20.06 mam 4 zaliczenia w tym 2 takie z 300-400 str. tzw pamięciówki niełatwej teorii, już sama nie wiem czy dam radę bronić się teraz bez zarywania nocek (a w swoim stanie niezbyt jestem do tego skora) czy na spokojnie zostawić sobie coś na wrzesień i wtedy w październiku pewnie obrona. Obie opcje mają swoje plusy i minusy, muszę to sobie jakoś ogarnąć.
Znam te studia bardzo dobrze, co prawda ja po roku przeniosłam się do Wawy :-)

To powodzenia na obronie

reklama
Co do bólu brzucha to mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że ładnie mi macica urosła. Może teraz taki.okres zwiekszonego wzrostu i stąd takie uczucie.
Mi też wydawało się, że brzuch mam twardy, A lekarz określił to jako miękką spulchniona macice

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry