reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja nie wiem czy biometr dziś taki, czy to moje poranne pobranie krwi na kontrolę TSH (długo szło i naczekałam się troszkę) tak cały dzień na mnie działa :p ale dziś masakrycznie osłabiona jestem, aż musiałam zadzwonić i powiedzieć, że mnie dziś w pracy nie będzie (na szczęście mimo niewiedzy o ciąży mogę sobie pozwolić na odrobienie tego w innym terminie- umowa zlecenie i nie było z tym kłopotu abym przyszła za to w poniedziałek po uczelni) bo bałam się że zasłabnę po drodze, a nie chciałam ryzykować :/

A miałam jeszcze nad pracą mgr posiedzieć wieczorem i nad prezentacją na swoje poniedziałkowe seminarium ale ciężko mi to idzie... ratunku, ktoś podeśle troszkę siły? czuję się ospała jak w połowie 2 miesiąca :p A niby radość mnie od środka rozpiera po wczorajszym badaniu, tylko co z tego jak sił brak... Sorry, że tak marudzę ale musiałam komuś się wyżalić, mam nadzieję że mnie za to nie zlinczujecie :p :D

reklama
@doublemummy żeby przesądy mówiły o płci że względu na częstotliwość golenia [emoji23][emoji23][emoji23] no padnę zaraz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć przy chłopcach trzeba częściej :D albo na odwrót ha ha :D nie pamiętam tego przessadu :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja przy Tobiaszku też tak miałam :-)
Więc może drugi chłop :-)
Chociaż przesad z ph moczu mówi że dziewczyna ;-)

Marzy mi się córcia, ale chlopiec nie będzie dla mnie "rozczarowaniem". Jedyne co daje mi nadzieję na panienke to to, że lekarz w środę nie określił płci. Z Tobiaszem na genetycznym.płeć już znałam :-)

Dziewczyny nie wiem czy Wy też tak macie? Wieczorami, szczególnie gdy dużo pochodzę twardnieje mi brzuch. Czasami do tego stopnia, ze ciężko mi złapać skórę do zastrzyku. To normalne?

Ja nie wiem czy biometr dziś taki, czy to moje poranne pobranie krwi na kontrolę TSH (długo szło i naczekałam się troszkę) tak cały dzień na mnie działa [emoji14] ale dziś masakrycznie osłabiona jestem, aż musiałam zadzwonić i powiedzieć, że mnie dziś w pracy nie będzie (na szczęście mimo niewiedzy o ciąży mogę sobie pozwolić na odrobienie tego w innym terminie- umowa zlecenie i nie było z tym kłopotu abym przyszła za to w poniedziałek po uczelni) bo bałam się że zasłabnę po drodze, a nie chciałam ryzykować :/

A miałam jeszcze nad pracą mgr posiedzieć wieczorem i nad prezentacją na swoje poniedziałkowe seminarium ale ciężko mi to idzie... ratunku, ktoś podeśle troszkę siły? czuję się ospała jak w połowie 2 miesiąca [emoji14] A niby radość mnie od środka rozpiera po wczorajszym badaniu, tylko co z tego jak sił brak... Sorry, że tak marudzę ale musiałam komuś się wyżalić, mam nadzieję że mnie za to nie zlinczujecie [emoji14] :D
Co studiujesz ?

Mi dzisiaj też cały dzień słabo, A badań nie miałam . W głowie się kręci i sił brak. Zmierzylam cukier, A tam 53..... dobrze że sok mam w domu. To szybko sobie podbije

Czy jestem jedyną w grupie która liczy jednak na chłopaka [emoji16]? Wszystkie marzą o sukieneczkach i pleceniu warkoczyków? [emoji16].
Mi się marzy pierwszy syn [emoji6], ale mam przeczucie, że jednak będzie córka [emoji16] (choć wzrostu bety nie miałam jakiegoś oszałamiającego [emoji16]).
Ciekawe czy we wtorek lekarz coś wypatrzy i mi powie [emoji16]

Czy jestem jedyną w grupie która liczy jednak na chłopaka [emoji16]? Wszystkie marzą o sukieneczkach i pleceniu warkoczyków? [emoji16].
Mi się marzy pierwszy syn [emoji6], ale mam przeczucie, że jednak będzie córka [emoji16] (choć wzrostu bety nie miałam jakiegoś oszałamiającego [emoji16]).

Ja w pierwszej ciazy marzylam o synu i mam Franka. Teraz chcialabym corke do pary ale jak bedzie syn to dobrze byle by zdrowy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja tam powiedziałam mężowi, że taki mały siusiak kłóci się z moim poczuciem estetyki i nie wiem jak się tym zajmować, to zaczął się śmiać i powiedział, że tak jak dużym... Wierzcie lub nie, ale nigdy nie myłam dużych jajek z kupy :szok:

Do góry