reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Z orzeszkiem jest ok. Ma 5.5cm wielkości. Nie dało mu się wyraźnego zdjęcia zrobić tak się wiercił.

Jeden lekarz mówi, że raczej chłopak, drugi że prawdopodobnie dziewczyna... jedno jest pewne - jeden z nich ma rację :)
Zdjęcie dodam jak będę miała chwilę, żeby je sfotografować. Być może jutro bo plany nam sie przesunęły i dziś jadę do rodziców, bo mama musi być jutro rano u taty w szpitalu i mąż ma ją zawieść.

reklama
Z orzeszkiem jest ok. Ma 5.5cm wielkości. Nie dało mu się wyraźnego zdjęcia zrobić tak się wiercił.

Jeden lekarz mówi, że raczej chłopak, drugi że prawdopodobnie dziewczyna... jedno jest pewne - jeden z nich ma rację :)
Czyli wiesz, że nic nie wiesz:D Ważne, że zdrowe, a czy z siusiakiem czy bez to już najmniej istotne.

@M@gda, no to obie jesteśmy na tym samym etapie :) U nas też co do płci wiadomo napewno że to chłopiec albo dziewczynka ^^ Bardzo się cieszę, że też masz zdrowego maluszka. Hurrra! :)

Super wieści, gratulacje :-)

Fajna rozbieżność u lekarzy :-)

@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..

@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..

@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyb od 4,5 można zacząć robić pomiary :)

reklama
Do góry