reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie na włosy super maski biovax działają :-)
Mój endo ze względu na Hashimoto chce u mnie widzieć tsh poniżej 1,5
Narazie wciąż dawkę mam 25 więc nie jest źle :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, ja też to obstawiam. Tym bardziej jak ich teraz ma być więcej to muszą mieć miejsce ;) Nie wiem, może piszę farmazony, ale staram się być optymistką :D
Mi tak coś kiedyś trycholog tłumaczył, że taka moja uroda haha....podobnie jak dermatolog odnośnie mojej cery i kiepskich porów, że taka moja uroda i nic się nie da z tym zrobić :-D
Więc już przestałam się tym przejmować :-D byle dobrze się najeść :-D

Liczę na to, że wyrównasz lekami i włoski staną :) Weź też pod uwagę, że w ciąży ma się zazwyczaj bujniejsze włosy. Więc co wypadnie - zaraz odrośnie. Ja tak przynajmniej myślę i to mi pomaga przed załamką. Włosy to jest jedyna rzecz we mnie która mi się naprawdę od zawsze podobała :D Bez nich czułabym się nie sobą xD W końcu męża na nie wyrwałam... No może jeszcze na tyłek :p
Nie no załamywać to się nie załamuje :) najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosów ;)
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę :D
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no załamywać to się nie załamuje :) najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosów ;)
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę :D
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
W ciąży to chyba tylko nogi i bóbr bujne:D

reklama
Do góry