reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie na włosy super maski biovax działają :-)
Mój endo ze względu na Hashimoto chce u mnie widzieć tsh poniżej 1,5
Narazie wciąż dawkę mam 25 więc nie jest źle :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, ja też to obstawiam. Tym bardziej jak ich teraz ma być więcej to muszą mieć miejsce ;) Nie wiem, może piszę farmazony, ale staram się być optymistką :D
Mi tak coś kiedyś trycholog tłumaczył, że taka moja uroda haha....podobnie jak dermatolog odnośnie mojej cery i kiepskich porów, że taka moja uroda i nic się nie da z tym zrobić :-D
Więc już przestałam się tym przejmować :-D byle dobrze się najeść :-D

Liczę na to, że wyrównasz lekami i włoski staną :) Weź też pod uwagę, że w ciąży ma się zazwyczaj bujniejsze włosy. Więc co wypadnie - zaraz odrośnie. Ja tak przynajmniej myślę i to mi pomaga przed załamką. Włosy to jest jedyna rzecz we mnie która mi się naprawdę od zawsze podobała :D Bez nich czułabym się nie sobą xD W końcu męża na nie wyrwałam... No może jeszcze na tyłek :p
Nie no załamywać to się nie załamuje :) najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosów ;)
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę :D
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no załamywać to się nie załamuje :) najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosów ;)
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę :D
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
W ciąży to chyba tylko nogi i bóbr bujne:D

reklama
Do góry