reklama
Może być też z masłem i miodem jak ktos z czosnkiem nie trawi też dobrze działa, a na gardło to płukanie woda z sola albo naparem z szałwiDziekuje ci bardzo [emoji8] mleka mi sie chce bardzo wiec napewno czosnek i mleko od razu [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Magda ostatnio pisała, że ona wizyty ma zawsze wieczorem by mąż po pracy mógł z nią być. Więc chyba musimy poczekaćA czy Magda już po wizycie, przegapiłam coś? Czy jeszcze nie pisała?
reniuszek
Love in the knick of time
Mi tak coś kiedyś trycholog tłumaczył, że taka moja uroda haha....podobnie jak dermatolog odnośnie mojej cery i kiepskich porów, że taka moja uroda i nic się nie da z tym zrobićTak, ja też to obstawiam. Tym bardziej jak ich teraz ma być więcej to muszą mieć miejsce Nie wiem, może piszę farmazony, ale staram się być optymistką
Więc już przestałam się tym przejmować byle dobrze się najeść
gie_er
Fanka BB :)
płukanki gardła jak to mój pan doktor rodzinny powtarza tylko dentoseptem, nic tak nie odkaziMoże być też z masłem i miodem jak ktos z czosnkiem nie trawi też dobrze działa, a na gardło to płukanie woda z sola albo naparem z szałwi
walczacamama
Nie no załamywać to się nie załamuje najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosówLiczę na to, że wyrównasz lekami i włoski staną Weź też pod uwagę, że w ciąży ma się zazwyczaj bujniejsze włosy. Więc co wypadnie - zaraz odrośnie. Ja tak przynajmniej myślę i to mi pomaga przed załamką. Włosy to jest jedyna rzecz we mnie która mi się naprawdę od zawsze podobała Bez nich czułabym się nie sobą xD W końcu męża na nie wyrwałam... No może jeszcze na tyłek
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
W ciąży to chyba tylko nogi i bóbr bujneNie no załamywać to się nie załamuje najważniejszy jest mój skarb. Dla niego mogę nawet nie mieć włosów
Staram się tym nie przejmować choć liczyłam w ciąży na bujną fryzurę
A póki coś mam na głowie połowę tego co przed ciążą
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ahahahahaha xD O matko! TAK! To się zgadza xD Gęste jak nigdy xDW ciąży to chyba tylko nogi i bóbr bujne
reklama