reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ułamał mi się kawałek zęba . I chciała bym wymienić plomby ;) bo mam 3 czarne a chciała bym na białe

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
No to nic tak poważnego jak u mnie na szczęście. Pewnie można to zrobić, ale dla pewności może zapytaj swojej ginekolog co ona myśli o tym. A jeśli można to czy lepiej teraz czy jeszcze parę tygodni poczekać. Powodzenia:)

reklama
1496403132-aaaaaa.jpeg

Drugie śniadanie [emoji7] truskawki, makaron i jogurt. Dokarmiam moje wewnętrzne dziecko [emoji16].
I powiem Wam... Niewiele mi do szczęścia potrzeba [emoji16].

Namówiłaś mnie :D będziesz kupować ten oryginalny?
A który jest oryginalny ? :D
Jakiej firmy kupię, nie wiem. To wszystko zalezy jak sobie zaplanuje wyprawkę. Bo ja lubie jak rzeczy do siebie pasują.
To, że Tiny Star sobie wymysliło że mają oryginalne, to wiesz....wiele firm zagranicznych miało to wcześniej. A skoro teraz tyle tego typu rzeczy jest na rynku to nikt patentu nie ma

Gratuluję udanych wizyt [emoji8]
Ja jutro idę do gina i usg będzie więc już się doczekać nie mogę. [emoji16]

Mój A. Poleciał z Aniela do swojej rodziny w uk na komunie bliźniaków jego siostry. Ja zostałam w domu. I kurcze tak mi dziwnie. Pierwszy raz od kiedy urodziła się Aniela nie będę z nią tak długo. Niby wracają w niedzielę wieczorem ale to aż 2 noce. [emoji44]
Zanudze się w domu przez te 3 dni. Już nie wiem co robić.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry