reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Angella210 Ja się denerwuje bo jestem 10-11 tygodniu ciązy i idę dopiero pierwszy raz do ginka. Pierwsza wizyta a pewnie też już bede mogła posłuchać serduszka. Na razie to tak do mnie nie dochodzi że coś tam we mnie siedzi, po wizycie zapewne sie wszystko zmieni. No a druga sprawa mam na dzieje że ginekolog zechce się mną zaopiekować i będzie chciał mnie prowadzić.
Po pierwszej wizycie już będzie inaczej :)Jak mi zaczął powoli rosnąć brzuszek to taka myśl że nie jestem sama tylko jest że mną mała istotną o którą muszę teraz dbać :):) Wyczekuje teraz ruchów dziecka ale jeszcze trochę -to dopiero będzie super uczucie.Ja zostałam u ginekologa do którego zawsze chodziłam.Jest dobrym lekarzem i sympatycznym :)

reklama
Mi jak się sniła fontanna (oznacza wytrysk) to zaszłam w pierwszą ciążę :D

p19uflw1nv024jhl.png
Zawsze marzyła mi się córcia, ale najważniejsze żeby Maleństwo było zdrowe ;)

Ja mam 7 letnia Córkę. Teraz marzy mi się synek. Ostatnio stwierdziłyśmy, że u nas więcej chłopaczków. Mam przeczucie, że to będzie dziewczyna.

A który jest oryginalny ? :D
Jakiej firmy kupię, nie wiem. To wszystko zalezy jak sobie zaplanuje wyprawkę. Bo ja lubie jak rzeczy do siebie pasują.
To, że Tiny Star sobie wymysliło że mają oryginalne, to wiesz....wiele firm zagranicznych miało to wcześniej. A skoro teraz tyle tego typu rzeczy jest na rynku to nikt patentu nie ma
Tak, tak. Też lubię jak rzeczy do siebie pasują. Pytam, bo może macie już jakieś sprawdzone firmy:)

reklama
@Angella210 Ja się denerwuje bo jestem 10-11 tygodniu ciązy i idę dopiero pierwszy raz do ginka. Pierwsza wizyta a pewnie też już bede mogła posłuchać serduszka. Na razie to tak do mnie nie dochodzi że coś tam we mnie siedzi, po wizycie zapewne sie wszystko zmieni. No a druga sprawa mam na dzieje że ginekolog zechce się mną zaopiekować i będzie chciał mnie prowadzić.
Bedzie dobrze zobaczysz a jak zobaczysz tego małego bąbelka to sie rozpłyniesz.

Do góry