reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oj wątek glowny wymiera. Ja chodze jak zombi. Syn mnie zarazil. Boli mnie gardlo i leci mi z nosa. Oby tylko małej nie zarazic. A z pozytywnych wiadomości to jutro przyjdzie mi nowy tel. Nareszcie bo ten ani nie chce mi sie ladowac ani nic prawie nie widzę. Siuski mojego syna jednak lagodne nie sa :D ide spać dopoki dzieci spia bo zaraz syn sie obudzi i bedzie robil awanture a zaraz po nim córka wstanie :)

km5s8u69dm9dsszh.png

No faktycznie cisza dziś straszna. U nas walki z kolka ciąg dalszy. Mam wrażenie, że dzis jest ciut lepiej, ale najgorsze ataki ma tak od 21 do północy i od 6 do 9 rano. Zobaczymy jak dziś będzie. Ehhh... Trochę już mniej emocjonalnie podchodzę do tego.

Jak tam @Luxuorius? Synek już po drugiej stronie brzuszka?

@aneta_ck zdrówka dla Ciebie[emoji9]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak pisalam. Syn po awanturze u nas w lozku wyladowal a malutka juz przebrana i nakarmiona. Jeszcze tylko oboje musza zasnac a z tym gorzej. Szkoda ze nie mozna rzucic spania. Bym sie przynajmniej nie rozdrazniala takim zaśnięciem na chwilę:D

km5s8u69dm9dsszh.png

Byłam dziś u ginekologa i mówił, ze wystarczy rivanol. Zobaczymy..maluch wazy juz4610g średnio 36g na dzień:) wiec idealnie, ja mam laktator ręczny medela, ale nie dociągam bo raz odciągnęła to ciagle bluzki zalane, najważniejsze żeby myśleć pozytywnie o laktacji i nie stresować się:)
Tak, ja tylko pomysle o karmieniu a juz mi mleko leci samo [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie pustki. Nie ma nawet zbytnio czego nadrabiac kurcze ,bo tak malo napisane.

Anetka, wytrwałości Ci zycze. Wiem jak to ciezko. U mnie tez dziewczyny byly chore i ja i maz i Szymek, i Szymkowi teraz po 3 tygodniach dopiero przechodzi powoli ten katar, a dla odmiany zaczal pokaszliwac dzisiaj..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry