skazawisla1
Aktywna w BB
Czopek z lekiem ale jaki? Jutro podjada do ginekologa chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki!@aneta_ck oby Julkowi szybko ten antybiotyk pomógł
@Grun a Ty elektrycznego laktatora używasz, czy ręcznego? Po ile minut odciągasz z jednej piersi. Jak mój starszy tuż po urodzeniu był chory i nie miał siły ssać, to odciągałam systemem 7-5-3, czyli najpierw odciągasz 7 minut z jednej i siedem ninut z drugiej piersi, potem znowu zmieniasz pierś i odciągasz 5 minut z jednej, a potem z drugiej piersi i na koniec po 3 minuty z każdej. Nie tylko utrzymałam wtedy laktację, ale nawet ją rozkręciłam.
@skazawisla1 ja dostalam po porodzie tak jak elifit mowi czopki i masc. Czopki diclofenak i masc clotrimazolum bo mnie dodatkowo swedzialo ale to zalapalam w szpitalu jak z małą na zoltaczke lezalam.
Znowu nie spie. O 3.30 obudzila mnie mala na cyca zasnelam na karmieniu a teraz przełożyłam małą do łóżeczka a nie spi atarszak. Nawet nie chce mi sie juz kląć :/ jedyna pociecha w tym ze po 2 dawkach antybiotyku juz nie goraczkuje tak mocno. Za to wydaje mi sie ze Rozalia ma wiekszy katar :| i wez tu czlowieku miej sile na cokolwiek