reklama
skazawisla1
Aktywna w BB
noemi87
Fanka BB :)
@majka23x lekarz nic nie mówił, więc sama spytałam czy dobrze przybrała i powiedziała, że tak, że przekroczyła wagę urodzeniową i jest ok.. ja jednak mam wątpliwości, ale zobaczymy jak to będzie przy następnym ważeniu, jeśli znów za mało będę dopytywać, ale mam nadzieję, że będzie ok, że może to jakoś u niej tak skokowo, no zobaczymy..
@Grun zdrówka dla Was
My Sylwestra spędzamy rodzinnie Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i udanego sylwka
@Grun zdrówka dla Was
My Sylwestra spędzamy rodzinnie Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i udanego sylwka
Antiope
Bardzo możliweAntiope pewnie nie dojadal jak byl przeziebiony bo takiej sily tez nie mial zeby ciagnac cyca
Lekarz u nas na oddziale mowil ze zoltaczka wraca jesli dziecko nie dojada
@Grun współczuję. Nienawidzę tej pory roku i tych wszystkich chorób.
Nonkatoja
@skazawisła1 gratuluję[emoji9]
@Grun dużo zdrówka dla Was. [emoji9]
My jedziemy do mojej siostry, bo im się urodził synek tego samego dnia co nasz, więc będzie baby sylwester[emoji6]
Jakbym nie miała czasu, to spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku i żeby dzieciaczki były zdrowe. Mi wystarczy, żeby Oskarek był zdrowy i żeby już nie płakał przez głupie kolki[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@Grun dużo zdrówka dla Was. [emoji9]
My jedziemy do mojej siostry, bo im się urodził synek tego samego dnia co nasz, więc będzie baby sylwester[emoji6]
Jakbym nie miała czasu, to spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku i żeby dzieciaczki były zdrowe. Mi wystarczy, żeby Oskarek był zdrowy i żeby już nie płakał przez głupie kolki[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
@Luxuorius trzymaj sie kochana :*
@skazawisla1 gratulacje
Dziewczyny z zoltaczka u maluchow mi pediatra mowila ze przy kp moze zoltaczka utrzymac sie nawet do 12 tyg a do 6 tyg to zupełnie normalne. Mala moja jeszcze ma zolte oczy. Dopiero zeszlo jej z cialka. Jeśli podczas kontroli sa dobre wyniki to jest ok.
Bylo o kapturkach. Ja karmilam nimi do 4 miesiaca. Tyle trwalo oduczenie malego. Nie bylo problemu z przybieraniem. Super rósł jedynie mnie dobijalo to czyszczenie tego itd i to że nie moglam na szybko go nakrmic bo nie lapal samej piersi. Ogolnie pomogly mi bo maly jadł przybieral dobrze i wyciągnął sobie sutki a mnie nie bolalo tak. Tylko cholernie ciezko bylo go oduczyc.
@Grun zdrówka dla Was :*
@skazawisla1 gratulacje
Dziewczyny z zoltaczka u maluchow mi pediatra mowila ze przy kp moze zoltaczka utrzymac sie nawet do 12 tyg a do 6 tyg to zupełnie normalne. Mala moja jeszcze ma zolte oczy. Dopiero zeszlo jej z cialka. Jeśli podczas kontroli sa dobre wyniki to jest ok.
Bylo o kapturkach. Ja karmilam nimi do 4 miesiaca. Tyle trwalo oduczenie malego. Nie bylo problemu z przybieraniem. Super rósł jedynie mnie dobijalo to czyszczenie tego itd i to że nie moglam na szybko go nakrmic bo nie lapal samej piersi. Ogolnie pomogly mi bo maly jadł przybieral dobrze i wyciągnął sobie sutki a mnie nie bolalo tak. Tylko cholernie ciezko bylo go oduczyc.
@Grun zdrówka dla Was :*
Jadwiga orłowska
Zdrowia dla chorych.
Anetka dlatego ja z kapturków rezygnuje już. Prawa sama karmie, ale lewa muszę jeszcze ochraniać bo nie do końca wygojona. A mała już trochę marudzi bo w kapturkach łatwiej chwytać.
Nam w szpitalu przykładali taki aparat do skory, żeby sprawdzić czy nie ma żółtaczki.
Teraz mamy chyba ten rumień noworodkowy, oby miał szybko. albo coś uczuliły.
Anetka dlatego ja z kapturków rezygnuje już. Prawa sama karmie, ale lewa muszę jeszcze ochraniać bo nie do końca wygojona. A mała już trochę marudzi bo w kapturkach łatwiej chwytać.
Nam w szpitalu przykładali taki aparat do skory, żeby sprawdzić czy nie ma żółtaczki.
Teraz mamy chyba ten rumień noworodkowy, oby miał szybko. albo coś uczuliły.
elifit
Moderatorka
@Grun bidoczki :* dużo zdrowia dla was na Nowy rok!
My spędzamy w domu z polsatem. Jest moja mama Mamy piwo placka i sałatkę. Piccolo ofkors też. Ja się nie za ciekawie czuję więc leżę.
Lili śpi cały dzień
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczęta. Oby spełniały wam się marzenia
Mnie się spełniło 18 grudnia 2016r.
To był dobry rok
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
My spędzamy w domu z polsatem. Jest moja mama Mamy piwo placka i sałatkę. Piccolo ofkors też. Ja się nie za ciekawie czuję więc leżę.
Lili śpi cały dzień
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczęta. Oby spełniały wam się marzenia
Mnie się spełniło 18 grudnia 2016r.
To był dobry rok
[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]
reklama