reklama
pajuinka
Fanka BB :)
Hej kobietki, a ja wczoraj urodziłam o 19:20! Moja mała kluska 3570g i 57 cm szczęścia cieszę się że mam to już za sobą, 3 dni po terminie - 40+3. Mimo że nie mogłam nacieszyć się malutka bo od razu wzięli ja na badania i obserwacje ze względu na podejrzenie tej zastawki cewki tylnej to i tak jestem w niej zakochana. Ja też muszę dojść do siebie bo słabo ze mną było, już widzę poprawę i jutro myślę że dostanę już moja Julcie wyniki ma dobre uff ulga
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
@Luxuorius mam podobne przeczucia albo zacznę rodzić w wigilię albo w sylwestra [emoji14] aaaale zaczynam się tym już nie przejmować, wyjdzie kiedy będzie chciała w pt mam termin i pojadę od razu na kontrolne ktg (dzwonilam na IP, żeby dopytać czy na pewno mnie przyjmą), żeby w święta już spokojnie siedzieć w domu i czekać
Ola0303
Fanka BB :)
@pajuinka gratulacjeee:* zdowka dla Ciebie o Malutkiej! Odpoczywajcie.
@Luxuorius i @ana ana ja tez juz mam przeczucia co do swiat albo sylwka tzn ja bede miala wywolywany w sylwka jak nic sie nie zadzieje. Ja juz jestem zdesperowana. Wrocilam z mezem ze spaceru wcześniej sprzatalam a teraz skacze delikatnie na pilce moze to ruszy moja szyjke ze stali...
@Luxuorius i @ana ana ja tez juz mam przeczucia co do swiat albo sylwka tzn ja bede miala wywolywany w sylwka jak nic sie nie zadzieje. Ja juz jestem zdesperowana. Wrocilam z mezem ze spaceru wcześniej sprzatalam a teraz skacze delikatnie na pilce moze to ruszy moja szyjke ze stali...
reklama