reklama
pajuinka
Fanka BB :)
@Luxuorius współczuję tych wymiotów. Ja z kolei mam tak, że wydaje mi się że wymioty przyniosły by ulgę bo tak mi dziwnie na żołądku.. Nie wiem czy to zgaga czy niestrawność czy co to.. A nie masz po tych wymiotach skurczy? Mi po ostatniej takiej rewolucji zaczęły się skurcze przedwczesne..ale kiedy to było...
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Lux, zauważyłam, że Szymonek przez noc po prostu nie robi kupki, tylko same siku, i nad ranem (kolo 5-6 rano) zaczyna puszczać bąki i płakać. Ale wtedy troszke pomachamy nóżkami i zaraz jest kupa i Szymuś śpi dalej już spokojny. W dzień kupy są normalnie, tylko w nocy ma jakiś "zastój".@ana ana no mi schodzi coraz nizej brzuch i czuje malego jakos tak dziwnie na samym dole, nie wiem jak to okreslic...a Tobie opadl brzuch?
@xXxIzuLQaxXx buziaczki dla maluchow :* czemu malenki poplakuje?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Ja kupiłam bepanthen extra maść, i pomogłoKurcze u mnie problemem jest chyba zbyt duży wypływ pokarmu. Wczoraj w akcie desperacji odciagnęłam mleko i próbowałam podać strzykawka, a później butelka i nie chciał ani tak ani tak. Jak się uspokoił wróciłam do cyca i trochę pojadł. Już sama nie wiem co robić.
Aaa i co polecacie na oparzenia, bo widzę, że Młodemu pojawiły się takie czerwone plamki. Na razie smaruje sudocremem, ale nie wiem czy coś pomaga, bo nadal ma tam czerwone.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@xXxIzuLQaxXx biedny a ma kolki?
xXxIzuLQaxXx
Święta prawda i mączką i krochmal. Sprawdzony sposób przy moich córkach. Przy Szymonie jeszcze nie próbowałam@Nonkatoja ja mam np bepanthen kupiony bo slyszalam ze dobry jest ale ja to poki co doswiadczenia nie mam. ale tez slyszalam ze jak juz nic nie pomaga to maka ziemniaczana jest niezastapiona. I slyszalam tez zeby dzieciaczka w krochmalu kapac? Cos takiego chyba mi sie obilo o uszy ale nie mam pojęcia
Ola0303
Czyli jednak stare babcine sposoby na pupy dzieciaczkow najlepsze jak juz nie ma wyjscia no to dobrze slyszalam.
@Luxuorius mam nadzieję ze juz sie lepiej czujesz:*
Ja wlasnie niedawno skonczylam robic pierniczki, pozamiatalam dom i ogarnelam z grubsza lazienke. Maz wraca z pracy tzn czeka ba lawete bo przejechal doslownie kawalek nie wiem o ktorej on bedzie w domu...chyba juz bede spala bo padam na twarz po tych dzisiejszych porzadkach. Idę sie kapac i sie klade. Jutro pucowanie podlog i ubieranie choinki a! I jeszcze ozdabianie pierniczkow na choinke musimy wykorzystać z mezem weekend moze uda sie wypedzic Frania
Spokojnej nocki dziewczyny i maluszki :*
@Luxuorius mam nadzieję ze juz sie lepiej czujesz:*
Ja wlasnie niedawno skonczylam robic pierniczki, pozamiatalam dom i ogarnelam z grubsza lazienke. Maz wraca z pracy tzn czeka ba lawete bo przejechal doslownie kawalek nie wiem o ktorej on bedzie w domu...chyba juz bede spala bo padam na twarz po tych dzisiejszych porzadkach. Idę sie kapac i sie klade. Jutro pucowanie podlog i ubieranie choinki a! I jeszcze ozdabianie pierniczkow na choinke musimy wykorzystać z mezem weekend moze uda sie wypedzic Frania
Spokojnej nocki dziewczyny i maluszki :*
reklama
Ola0303
Lux mam nadzieję ze jednak nie bedziesz chora po tym jedzonku..:* ja ostatnio tak dziwnie jem i byle co zeby sie zapchac i nie mam regularnych godzin jedzenia..wiem ze w następnej ciazy bede bardziej pilnowac diety i tyle nie przytyje... bo teraz jest MASAKRAAAA.