reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius biedna wspolczuje :(:* uroki ostatnich tygodni. Ja tez juz kilka razy myslalam ze sie oczyszczam np wczoraj 3 razy w ciagu dnia...no ale dupa. Jakied mdlosci tez powracaja u mnie.. jeszcze troche musimy wytrzymac Kochana ale juz blizej niz dalej:):D
@xXxIzuLQaxXx dobrze ze coreczce juz troche przeszlo. I oby synka brzusio nie bolal..

W ogole to hej wszystkim :) niedawno sie obudzilam i zaraz wstaje z lozka. Noc byla wyjatkowo ok poza tym ze jak wstawalam siku to bolalo tam na dole ale jakos sie ogarnelam ;) ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzien ale nie zamierzam marnowac czasu i dzis ogarniam rzeczy na uczlenie bo teraz jest o wiele latwiej jak Franka nie na :) bardzo mi sie nie chce ale trzeba to trzeba ;)
MIŁEGO DNIA DLA WAS :*

Dzień dobry :) Pytałam na msg, ale tutaj też nie zaszkodzi, a przynajmniej ewentualna odpowiedź mi nie zginie.

Gin mi wczoraj kazał zgłosić się do szpitala, jako że jestem już tydzień po terminie :p Właśnie rozmawiałam ze szpitalem... kobitka mi powiedziała, że zobaczy mnie lekarz i zdecyduje czy mnie położyć czy też jeszcze może mnie odesłać do domu.... i tutaj pytanie - czy mogą mnie odesłać skoro jestem już ten tydzień po terminie? Czy muszą mnie zatrzymać? Gin mi wczoraj powiedział, że jest jakiś odgórny przepis mówiący o tym, że wtedy się idzie do szpitala, ale teraz zgłupiałam...

reklama
@majka23x bedzie wszystko dobrze. Pisz jak tam u Ciebie :*
@Luxuorius moze Natanek chce wyjsc ale super by bylo :D sciskam :*
@anio0 teraz jest tak ze tydzien po terminie klada na oddzial i wywoluja porod. To pewnie o ten przepis chodzi. U mnie w szpitalu tak jest :) obym urodzila wcześniej....he he ;)

Do góry