reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@Luxuorius pamietaj ze pomiary sa przyblizone a poza tym to nie jest malo.:) moze bedzie taka kruszynka genetycznie. Bedziesz miala latwiejszy porod a do terminu na pewno podrosnie:) Wazne ze przeplywy oki i wszystko w brzuszku w porzadku. Niech tam sobie rosnie. Moja pani doktor nic nie mowila o glowce...ja nawet nie wiem czy kieruje czy juz skierowal :) a co z tym moczem? To jest niebezpieczne?

@majka23x rodzisz?:p

@majka23x ona chyba zostala na oddziale :))
@Luxuorius współczuje ci moja siostra tez ciagle boryka sie z stanami zapalnymi. ale jedz żurawinkę na moc i kiwi bo ma dużo witaminy C o dziwo więcej niż słynna cytryna. to też powinno pomóc. Życzę powodzenia :)
@Ola0303 w końcu i u ciiebie mały nizej zejdzie :) ja na badaniu 03.12 usłyszłam że główka wysoko itp. następnego dnia skurcze bez bolesne i nstepnego znowu. a teraz brzuszeek sie obniżył małą też nawet mam wrażenie że się zmniejszył :)

@Luxuorius biedna Ty[emoji9] lek na pewno pomoże. Trzymam kciuki.
@majka23x daj znać co u Ciebie.

A jak sytuacja u @elifit, bo chyba nie było od niej nowych wieści na bb.

Ja delektuje się chwilowa cisza. Chyba kąpieli tak działa na maluszka[emoji6] I Oskar polubił swoj bujaczek. Chętniej w nim śpi niż w łóżeczku.

Miłej i spokojnej nocy kobitki[emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 38+5. Ja na oddziale nowego szpitala, nowy gin mowi, ze trzeba rozwiac niejasnosci! Jak wszystko wyjdzie ok to mnie wypuszcza ok soboty, ale moge tez wyjsc z mala :) u niej ok, nie mierzyli jej, ale przeplywy ok, ktg ok (godzine lezalam, bo ona smacznie spala), glowka nisko, rozwarcie 2 do 3 cm. Dopiero teraz mam chwile zeby sie odezwac, bo tak dlugo to wszystko trwalo. Pobrali mi krew na hiv i inne, nie mogli sie wkluc, bola mnie lapy jak cholera.... Leze na prowizorycznej sali "przedporodowe", bo nie ma miejsc :) uwaga: jutro test oksy. Odkad sie dowiedzialam, ze moge po tym urodzic, bo boje sie jak cholera i chyba dzis nie zasne cala noc..... :) chce zacisnac nogi chociaz do piatku, moj wraca w piatek. Trzymajcie kciuki za nas!!!

Do góry