reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry. My już w domku :) pierwsze dni ciężkie, wiadomo, musimy się wszyscy przyzwyczaić, mała w nocy dała trochę popalić, ale myślę, że to kwestia czasu, nowe miejsce dla niej i nowa sytuacja dla nas;) ja powoli dochodzę do siebie, syn uwielbia siostrzyczkę, całuje ją, głaska, zagląda do niej:) tylko jak płacze głośno to ucieka:p jak będę miała chwile to opiszę poród, generalnie lekko nie było ale nie tragicznie, dość szybko się wszystko potoczyło.

@joshi gratulacje kochana:) a pozostałym życzę cierpliwości i wytrwałości, już niedługo.

reklama
@noemi87 To super że już w domu jesteście. Mówią pierwsze dni najtrudniejsze:) A później już lżej. Fajnie że starszak w pełni akceptuje siostre oby tak zostało do końca:)
@Ola0303 fantastycznie że z Twoim mężem wszystko Dobrze.
@Luxuorius MI ginka najpierw mówiłą termin 26grudzień po jednym usg miesiąc temu że 19 grudnia bo mała szybko przybrała na wadze a ostatnio z Usg wyszło że 28 grudnia a z om 31 grudzień dlatego ja szykuje się na 26 grudnia plus minus. Chodź by cała rodzina byłą zadowolona jak by mała urodziła się jutro:)

BO...
Pierwszy wnuk mojej mamy przyszedł na świat 16.12 w piatek jak ja mialam 11 lat ( on teraz ma 11 lat) I zabawnie by było bo w tym roku 16 znowu w piątek a u nas terochę skomplikowana sytuacja bo ona była najstarsza u nas ze straszych dziewczyn i ja jestem najstrarsza z najmłodszych :) (sklad 3 strsze 3 mlodsze) Ale raczej cuda sie nie zdarzaja a mała jest uparta

reklama
Do góry