reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oooo jednak synek u @joshi :) miala dobre przeczucia.:Dgratulacje!:*
Dziękuje dziewczyny za slowa wsparcia :* wiem ze najwazniejsze ze jemu nic sie nie stalo...
Pani doktor tez powiedziala ze okna lepiej nie bo sie przeziebic mozna.. no czyli zostaja porzadki i spacerki. W weekend ubiore choinke:D o ile nic sie mie wydarzy wczesniej ;)
@pajuinka ja tez czasen mam obawy jak Franio sie tak gwałtownie rusza ale jak widac lepiej jak nasze pociechy sie ruszaja niz jakby mialy bys ospale ;)

Oooo jednak synek u @joshi :) miala dobre przeczucia.:Dgratulacje!:*
Dziękuje dziewczyny za slowa wsparcia :* wiem ze najwazniejsze ze jemu nic sie nie stalo...
Pani doktor tez powiedziala ze okna lepiej nie bo sie przeziebic mozna.. no czyli zostaja porzadki i spacerki. W weekend ubiore choinke:D o ile nic sie mie wydarzy wczesniej ;)
@pajuinka ja tez czasen mam obawy jak Franio sie tak gwałtownie rusza ale jak widac lepiej jak nasze pociechy sie ruszaja niz jakby mialy bys ospale ;)
Ola ty masz Frania a ja Franie:D ma się ten gust hehe

@Ola0303 dobrze, ze mezowi nic sie nie stalo!!! Przytulam!

Ja mam mega stresa przed wizyta grrr.. poki co zabieram torbe tylko dla siebie jakby chcial mnie polozyc. Laski trzymajcie kciuki, zeby mnie nie kladli w szpitalu. Dla mnie to ostatecznosc, czuje sie tam jak w wiezieniu jakims... :X

reklama
Do góry