reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja taka nie wyspana.. Szymonek pół nocy nie spał, chyba go brzuszek bolał, nie wiem czy coś zjadłam nie tak, czy to wina tego ze przez kilka godzin nie robił kupki.. zasnął dopiero ze mną w łóżku i to też nie od razu, bo na początku przebudzał sie i płakał :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski ja tez terror mialam, wybudzilo mnie dwa razy tylko sama nie wiem co to. Taki bol jak na okres, tylko sto razy silniejszy. Ja tam bolesnych okresow nie mialam, a to bylo cos. Widze, ze wszystkie mamy wciaz te same objawy :D

Cześć Wam! :*
Sciskam niewyspane mamy:* biedne brzuszki maluszkow...
@joshi wszystkie czekamy i juz pewnie jestescie po wszystkim♡:)
@elifit a jak u Ciebie? przeoczylam cos?
@ana ana @majka23x @Luxuorius i @didi133 kurcze..ja myslalam ze w nocy nie wytrzymam..bole w brzuchu krzyzu..maly sie tak wiercil. Ale jestem po wizycie i wszystko pozamykane daleko...:( przeplywy super i Frankowi chyba jest tam zbyt dobrze. Pani doktor powiedziala ze mam sie do pracy brac zeby umyslc podlogi na kolanach albo umyc okna..he he:p jak ja ledwo laze..no trudno trzeba sie zmusic:) moze na jakis spacer sie przejsc..
Ogolnie to mam straszny dzien dzis...maz mial rano wypadek...:/ dobrze ze nic mu sie nie stalo...ale od rana mam takiego stresa. samochod do naprawy jeszcze nie wiadomo co i jak. A to tylko przez głupote..telefon plus jazda robi swoje niestety.

Mam nadzieje ze u Was lepiej niz u mnie. Milego dnia :*

@Ola0303 u Joshi już po wszystkim, po godz 9 wrzuciła zdjęcie Fabianka na fb :)
Eli nadal dzielnie walczy :)

Ważne, że na wizycie wszystko dobrze z przepływami itd, z okien to Kochana zrezygnuj, bo tylko się przeziebisz. Ja codziennie uskuteczniam spacery z psem, wczoraj nawet wybrałam schody, a nie windę ;) i jakieś porządki domowe, no i w nocy pierwszy raz tak mocne bóle okresowe, ale czy od tej aktywności ? Nie wiem...
Dobrze, że nic poważnego się nie stalo :( jakaś nerwowka na ulicach przed świętami, trzeba uważać :|

reklama
A ja wczoraj pojechałam na IP. Mała mi się tak strasznie wiercic zaczęła i tak jakby trzasc co jakiś czas i już nie wiedziałam czy to normalne czy nie. Wyobraźnia zrobiła swoje, do tego się naczytalam w necie o gwałtownych ruchach dziecka i już nie mogłam skupić się na czymkolwiek innym jak tylko na tym. Wolałam jechać to sprawdzić i najwyżej zrobić z siebie panikare.. Wszystko na szczęście dobrze, dwa skurcze się zapisały i dalej nic się nie rusza. Lekarz mówi, że może sie układać do wyjścia stąd te ruchy wzmożone bo jej ciasno. Oby :D piątek coraz bliżej :D

@Ola0303 na całe szczęście nic się mężowi nie stało. O rzeczy materialne się nie martw. Zdrowie najważniejsze!

@joshi czekamy z niecierpliwością na informacje o kinder niespodziance :)

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry