reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@iza teraz zima, sezon grzewczy to może i to ma wpływ na pogorszenie z astmą ? Sprawdzacie wilgotność powietrza itd ?
Nie sprawdzamy wilgotnosci, u nas sucho nie ma raczej, zwlaszcza ze ja na grzejnik wieszam na noc mokry recznik u dziewczyn w pokoju. Olivka nie ma tez na nic uczulenia, w dodatku sprzatam tam non stop, odkurzam z filtrem hepa, Olivka wie ze nie moze spac z pluszowymi zabawkami, koldre i poduszke ma antyalergiczną, nie ma w pokoju kwiatków, no ja już nie wiem jak walczyć z tym jej kaszlem.. a męczy sie biedna nocami :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xXxIzuLQaxXx dziecka zal :( ja kiedys sie opiekowalam dziecmi chorymi na astme i Boziu az zal bylo patrzec jak w nocy zaczynaly sie dusic
No dokładnie. Uwierz ze nie jedną noc przez to przepłakałam :( czasem wolałabym żeby to była astma od alergi, wtedy pozbywasz sie alergenu i jest poprawa, a tak to nie wiadomo co robić

@Ola0303 tez mam dodatni gbs, jak to w koncu jest? Znajoma rodzila pare lat temu i mowila mi, ze z 10 dni byla w szpitalu, a ktoras (chyba creativo) na fb pisala, ze normalnie dwa dni sie jest w szpitalu, tylko ze antybiotyk podaja przy porodzie. Wiec pomyslalam sobie, ze pewnie cos sie zmienilo przez ten czas. Sama juz nie wiem
Ja mimo ujemnego wyniku z gbs dostałam antybiotyk przy porodzie, bo odeszły mi wody, a wyniku nie miałam przy sobie bo nie było gotowego wypisu z poprzedniego pobytu w szpitalu, i Pani Doktor wolała dmuchać na zimne. Ani ja, ani Szymonek nie dostaliśmy już później żadnego antybiotyku.

@Luxuorius Ty kochana w dzien odsypiaj bo to dopiero poczatek. Ja nie przespalam ciagiem jednej nocy od stycznia 2014 roku jak syna urodzilam. Czasami mi sie wydaje ze ja nie wstaje rano tylko lunatykuje. Co sie poloze to albo syn płacze albo corka albo ona zrobi kupke i trzeba przebrać. O sikaniu nie pisze bo sikam wtedy kiedy mam czas a nie kiedy mi sie chce. Wiec sie nie zalamujemy tylko do przodu dajemy :D

Synek odrzucony kawa wypita corka w trakcie karmienia. Nie wiem po raz który bo juz trace rachubę ;)

Najgorsze jest to ze z mezem sie znowu mocno kloce. Brak seksu? Czasu dla niego? Miejsca na łóżku w nocy? :D albo wszystko na raz. Dobrze ze corka jest grzeczna i syn troche sie uspokoil. Nie zeby byl grzeczny ale nie drze się 24 na dobe. Lepiej mu idzie mowa i taki rozumny się zrobil.

A Rozalia dzis miesiac konczy :)

km5s8u69dm9dsszh.png
A mój Szymon dziś kończy 2 tygodnie ;)

No jest coś w tym spaniu, bo ja w sumie też nie przespałam całej nocy tak gdzieś do 2 roku życia młodszej córki, czyli nie spałam ciągiem całej nocy ponad 4 lata, potem odpoczynek i udawało mi się spać i teraz pewnie znowu ze 2 lata nie spania [emoji4]

reklama
Ja dzis sobie zrobilam spacer, ze hoho i w dodatku niezle mi dupa zmarzla [emoji23] chcialabym urodzic w weekend, ale znajac moje szczescie to akcja zacznie sie po swietach :D jutro jest pelna, ktora rodzi?

@joshi powodzenia!!!!!

Do góry