reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@elifit no niestety nasze forum ma sie coraz gorze :( ubolewam, bo tu sie lepiej pisze, tam tylko jednozdaniowe wypowiedzi... No ale coz. Co do Twojego porodu, mysle ze na dniach sie rozkreci, sama mowilas, ze ostatnio bylo tak samo. Kciuki!
@Ola0303 u mnie przepowiadacze z dnia na dzien coraz slabsze! [emoji23]
@Luxuorius a u Ciebie pewnie pojdzie wszystko na raz [emoji23]

Witam. [emoji4]

Dziewczyny, które macie fb pewnie macie jakieś wieści o Antopie?

My czekamy na wyniki i będziemy wiedzieć kiedy wychodzimy.

A to moje szczęście [emoji7]
20161209_231836.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161209_231836.jpg
    20161209_231836.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 392
Dzień dobry. U nas nocka ok, nic się nie działo, a myślałam, że już się coś rozkręci, bo czop odpadł, bóle krzyża i brzucha, delikatne skurcze, ale przeszło wszystko i pozostaje nadal cierpliwie czekać;)

@elifit trzymam kciuki żeby się coś w końcu zaczęło rozkręcać.
@Luxuorius mi też już ciężko, myślałam, że na tym etapie to tylko ja jeszcze mam problemy z oddychaniem ale widzę, że Ciebie też męczy. Ja zwłaszcza w nocy jak leżę mam z tym problem, nie mogę normalnie wziąć głębokiego oddechu, muszę wstać albo usiąść i dopiero się udaje. Pocieszmy się tym, że już naprawdę mało czasu nam zostało i niedługo maluszki będą z nami i wszystko wróci do normy:)
@Nonkatoja śliczny maluszek:) życzę szybkiego powrotu do domu, zobaczysz, że tam wszystko będzie lepiej:) Co do Antiope to chyba urodziła, wydaje mi się, że na fejscie dziewczyny pisały.

Też zauważyłam, że forum podupada:( więcej dziewczyn pisze na fb.
Miłego dnia.

Ja tam wole pisać tutaj ale mam mało czasu. W końcu troje dzieci do ogarnięcia [emoji23] a Szymek choć w większości czasu spokojny, to jednak domaga się mnie, u mnie mu chyba najlepiej, wystarczy że ppdejde do wózka to sie uspokaja (nie wiem, czuje mnie po zapachu?). Wczoraj go coś wysypało delikatnie na nóżkach, i chyba go troche brzusio boli bo bąki puszcza i przy tym płacze, ale jak już puści to sie uspokaja :) Je srednio co 3-3,5 godziny, więc nocki mam w miare ;) dzis dzień właśnie ciut gorszy, mam tyle roboty, a tu ciągle mnie Szymuś wzywa. I jeszcze dziewczynki ;) tu śniadanko, tu to, tu tamto [emoji4] mąż nad staw pojechał bo szykują bo jutro ryby będą wyławiać więc caly dom do ogarnięcia na mojej głowie.. a lenia mam ze szok [emoji23] jeszcze jak patrze w lustro to strach sie bac [emoji23] wory pod oczami, ogolnie tak wygladam na wymeczona, wlosy zaczely wypadac, smialam sie wczoraj ze zaczyna sie burza hormonow po porodowych. Marze o tym ze jak skoncze sprzatanie i ugotuje obiad to siade i pomaluje paznokcie zeby sie ciut lepiej poczuc (atrakcyjniej). Ale depresji nie mam, co to to nie ;) szczesliwa jestem. Mam fajnie i wesolo w domu. Wszystkim życzę takiego uśmiechu jak ja mam na co dzień :) przepełnia mnie taka miłość że tą miłością bym jeszcze dziesiecioro dzieci obdarowała hihi [emoji4] ale sie rozpisalam . Sorki ;) ale gdzies musze dać upust wszystkim emocjom ;)

Pozdrawiam! Milego dnia dziewczyny! Zajrze pozniej ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Nonkatoja jakie slicznosci!♡slodki bobasek! obyscie szybciutko wrocili do domku.
@noemi87 no to czekamy razem w takim razie. Mi czop chyba bedzie odchodzil caaaaala wiecznosc:);)
@Antiope gratulacjeeee!;*
@xXxIzuLQaxXx az milo sie czyta takie pozytywne posty ;) wiadomo ze Szymonkowi najlepiej u mamusi:)
@Luxuorius mnie też plecy bardzo bola no ale mamy co dzwigac ;) moj gigancik plus wszystkie wody i tuszczyk :D niezly rachunek wychodzi ;) oby do konca :)a no i ja tez mam problemy z oddychaniem tym bardziej przy skurczach.... dzis i jutro moge rodzic bo maz z pracy wraca :p

JA wlasnie skonczylam piec pierniki i powiem Wam ze boli mnie wszystko he he :D a plecy najbardziej ale mam satysfakcje ze cos na swieta zrobilam :) moj Franio sie odzywa ale nie jakos mocno :)

Do góry