reklama
majka23x
Fanka BB :)
@elifit no niestety nasze forum ma sie coraz gorze ubolewam, bo tu sie lepiej pisze, tam tylko jednozdaniowe wypowiedzi... No ale coz. Co do Twojego porodu, mysle ze na dniach sie rozkreci, sama mowilas, ze ostatnio bylo tak samo. Kciuki!
@Ola0303 u mnie przepowiadacze z dnia na dzien coraz slabsze! [emoji23]
@Luxuorius a u Ciebie pewnie pojdzie wszystko na raz [emoji23]
@Ola0303 u mnie przepowiadacze z dnia na dzien coraz slabsze! [emoji23]
@Luxuorius a u Ciebie pewnie pojdzie wszystko na raz [emoji23]
Nonkatoja
Witam. [emoji4]
Dziewczyny, które macie fb pewnie macie jakieś wieści o Antopie?
My czekamy na wyniki i będziemy wiedzieć kiedy wychodzimy.
A to moje szczęście [emoji7]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A to moje szczęście [emoji7]
Załączniki
Boziu ♥Witam. [emoji4]
A to moje szczęście [emoji7]Zobacz załącznik 787012
noemi87
Dzień dobry. U nas nocka ok, nic się nie działo, a myślałam, że już się coś rozkręci, bo czop odpadł, bóle krzyża i brzucha, delikatne skurcze, ale przeszło wszystko i pozostaje nadal cierpliwie czekać
@elifit trzymam kciuki żeby się coś w końcu zaczęło rozkręcać.
@Luxuorius mi też już ciężko, myślałam, że na tym etapie to tylko ja jeszcze mam problemy z oddychaniem ale widzę, że Ciebie też męczy. Ja zwłaszcza w nocy jak leżę mam z tym problem, nie mogę normalnie wziąć głębokiego oddechu, muszę wstać albo usiąść i dopiero się udaje. Pocieszmy się tym, że już naprawdę mało czasu nam zostało i niedługo maluszki będą z nami i wszystko wróci do normy
@Nonkatoja śliczny maluszek życzę szybkiego powrotu do domu, zobaczysz, że tam wszystko będzie lepiej Co do Antiope to chyba urodziła, wydaje mi się, że na fejscie dziewczyny pisały.
Też zauważyłam, że forum podupada więcej dziewczyn pisze na fb.
Miłego dnia.
@elifit trzymam kciuki żeby się coś w końcu zaczęło rozkręcać.
@Luxuorius mi też już ciężko, myślałam, że na tym etapie to tylko ja jeszcze mam problemy z oddychaniem ale widzę, że Ciebie też męczy. Ja zwłaszcza w nocy jak leżę mam z tym problem, nie mogę normalnie wziąć głębokiego oddechu, muszę wstać albo usiąść i dopiero się udaje. Pocieszmy się tym, że już naprawdę mało czasu nam zostało i niedługo maluszki będą z nami i wszystko wróci do normy
@Nonkatoja śliczny maluszek życzę szybkiego powrotu do domu, zobaczysz, że tam wszystko będzie lepiej Co do Antiope to chyba urodziła, wydaje mi się, że na fejscie dziewczyny pisały.
Też zauważyłam, że forum podupada więcej dziewczyn pisze na fb.
Miłego dnia.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tam wole pisać tutaj ale mam mało czasu. W końcu troje dzieci do ogarnięcia [emoji23] a Szymek choć w większości czasu spokojny, to jednak domaga się mnie, u mnie mu chyba najlepiej, wystarczy że ppdejde do wózka to sie uspokaja (nie wiem, czuje mnie po zapachu?). Wczoraj go coś wysypało delikatnie na nóżkach, i chyba go troche brzusio boli bo bąki puszcza i przy tym płacze, ale jak już puści to sie uspokaja Je srednio co 3-3,5 godziny, więc nocki mam w miare dzis dzień właśnie ciut gorszy, mam tyle roboty, a tu ciągle mnie Szymuś wzywa. I jeszcze dziewczynki tu śniadanko, tu to, tu tamto [emoji4] mąż nad staw pojechał bo szykują bo jutro ryby będą wyławiać więc caly dom do ogarnięcia na mojej głowie.. a lenia mam ze szok [emoji23] jeszcze jak patrze w lustro to strach sie bac [emoji23] wory pod oczami, ogolnie tak wygladam na wymeczona, wlosy zaczely wypadac, smialam sie wczoraj ze zaczyna sie burza hormonow po porodowych. Marze o tym ze jak skoncze sprzatanie i ugotuje obiad to siade i pomaluje paznokcie zeby sie ciut lepiej poczuc (atrakcyjniej). Ale depresji nie mam, co to to nie szczesliwa jestem. Mam fajnie i wesolo w domu. Wszystkim życzę takiego uśmiechu jak ja mam na co dzień przepełnia mnie taka miłość że tą miłością bym jeszcze dziesiecioro dzieci obdarowała hihi [emoji4] ale sie rozpisalam . Sorki ale gdzies musze dać upust wszystkim emocjom
Pozdrawiam! Milego dnia dziewczyny! Zajrze pozniej
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Pozdrawiam! Milego dnia dziewczyny! Zajrze pozniej
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ja nie moge znalezc wiesci o Antiope. Ale @Antiope, gratulacje witamy maluszka [emoji177]
reklama
Ola0303
@Nonkatoja jakie slicznosci!♡slodki bobasek! obyscie szybciutko wrocili do domku.
@noemi87 no to czekamy razem w takim razie. Mi czop chyba bedzie odchodzil caaaaala wiecznosc
@Antiope gratulacjeeee!;*
@xXxIzuLQaxXx az milo sie czyta takie pozytywne posty wiadomo ze Szymonkowi najlepiej u mamusi
@Luxuorius mnie też plecy bardzo bola no ale mamy co dzwigac moj gigancik plus wszystkie wody i tuszczyk niezly rachunek wychodzi oby do konca a no i ja tez mam problemy z oddychaniem tym bardziej przy skurczach.... dzis i jutro moge rodzic bo maz z pracy wraca
JA wlasnie skonczylam piec pierniki i powiem Wam ze boli mnie wszystko he he a plecy najbardziej ale mam satysfakcje ze cos na swieta zrobilam moj Franio sie odzywa ale nie jakos mocno
@noemi87 no to czekamy razem w takim razie. Mi czop chyba bedzie odchodzil caaaaala wiecznosc
@Antiope gratulacjeeee!;*
@xXxIzuLQaxXx az milo sie czyta takie pozytywne posty wiadomo ze Szymonkowi najlepiej u mamusi
@Luxuorius mnie też plecy bardzo bola no ale mamy co dzwigac moj gigancik plus wszystkie wody i tuszczyk niezly rachunek wychodzi oby do konca a no i ja tez mam problemy z oddychaniem tym bardziej przy skurczach.... dzis i jutro moge rodzic bo maz z pracy wraca
JA wlasnie skonczylam piec pierniki i powiem Wam ze boli mnie wszystko he he a plecy najbardziej ale mam satysfakcje ze cos na swieta zrobilam moj Franio sie odzywa ale nie jakos mocno