reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@elifit no niestety nasze forum ma sie coraz gorze :( ubolewam, bo tu sie lepiej pisze, tam tylko jednozdaniowe wypowiedzi... No ale coz. Co do Twojego porodu, mysle ze na dniach sie rozkreci, sama mowilas, ze ostatnio bylo tak samo. Kciuki!
@Ola0303 u mnie przepowiadacze z dnia na dzien coraz slabsze! [emoji23]
@Luxuorius a u Ciebie pewnie pojdzie wszystko na raz [emoji23]

Witam. [emoji4]

Dziewczyny, które macie fb pewnie macie jakieś wieści o Antopie?

My czekamy na wyniki i będziemy wiedzieć kiedy wychodzimy.

A to moje szczęście [emoji7]
20161209_231836.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161209_231836.jpg
    20161209_231836.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 395
Dzień dobry. U nas nocka ok, nic się nie działo, a myślałam, że już się coś rozkręci, bo czop odpadł, bóle krzyża i brzucha, delikatne skurcze, ale przeszło wszystko i pozostaje nadal cierpliwie czekać;)

@elifit trzymam kciuki żeby się coś w końcu zaczęło rozkręcać.
@Luxuorius mi też już ciężko, myślałam, że na tym etapie to tylko ja jeszcze mam problemy z oddychaniem ale widzę, że Ciebie też męczy. Ja zwłaszcza w nocy jak leżę mam z tym problem, nie mogę normalnie wziąć głębokiego oddechu, muszę wstać albo usiąść i dopiero się udaje. Pocieszmy się tym, że już naprawdę mało czasu nam zostało i niedługo maluszki będą z nami i wszystko wróci do normy:)
@Nonkatoja śliczny maluszek:) życzę szybkiego powrotu do domu, zobaczysz, że tam wszystko będzie lepiej:) Co do Antiope to chyba urodziła, wydaje mi się, że na fejscie dziewczyny pisały.

Też zauważyłam, że forum podupada:( więcej dziewczyn pisze na fb.
Miłego dnia.

Ja tam wole pisać tutaj ale mam mało czasu. W końcu troje dzieci do ogarnięcia [emoji23] a Szymek choć w większości czasu spokojny, to jednak domaga się mnie, u mnie mu chyba najlepiej, wystarczy że ppdejde do wózka to sie uspokaja (nie wiem, czuje mnie po zapachu?). Wczoraj go coś wysypało delikatnie na nóżkach, i chyba go troche brzusio boli bo bąki puszcza i przy tym płacze, ale jak już puści to sie uspokaja :) Je srednio co 3-3,5 godziny, więc nocki mam w miare ;) dzis dzień właśnie ciut gorszy, mam tyle roboty, a tu ciągle mnie Szymuś wzywa. I jeszcze dziewczynki ;) tu śniadanko, tu to, tu tamto [emoji4] mąż nad staw pojechał bo szykują bo jutro ryby będą wyławiać więc caly dom do ogarnięcia na mojej głowie.. a lenia mam ze szok [emoji23] jeszcze jak patrze w lustro to strach sie bac [emoji23] wory pod oczami, ogolnie tak wygladam na wymeczona, wlosy zaczely wypadac, smialam sie wczoraj ze zaczyna sie burza hormonow po porodowych. Marze o tym ze jak skoncze sprzatanie i ugotuje obiad to siade i pomaluje paznokcie zeby sie ciut lepiej poczuc (atrakcyjniej). Ale depresji nie mam, co to to nie ;) szczesliwa jestem. Mam fajnie i wesolo w domu. Wszystkim życzę takiego uśmiechu jak ja mam na co dzień :) przepełnia mnie taka miłość że tą miłością bym jeszcze dziesiecioro dzieci obdarowała hihi [emoji4] ale sie rozpisalam . Sorki ;) ale gdzies musze dać upust wszystkim emocjom ;)

Pozdrawiam! Milego dnia dziewczyny! Zajrze pozniej ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Nonkatoja jakie slicznosci!♡slodki bobasek! obyscie szybciutko wrocili do domku.
@noemi87 no to czekamy razem w takim razie. Mi czop chyba bedzie odchodzil caaaaala wiecznosc:);)
@Antiope gratulacjeeee!;*
@xXxIzuLQaxXx az milo sie czyta takie pozytywne posty ;) wiadomo ze Szymonkowi najlepiej u mamusi:)
@Luxuorius mnie też plecy bardzo bola no ale mamy co dzwigac ;) moj gigancik plus wszystkie wody i tuszczyk :D niezly rachunek wychodzi ;) oby do konca :)a no i ja tez mam problemy z oddychaniem tym bardziej przy skurczach.... dzis i jutro moge rodzic bo maz z pracy wraca :p

JA wlasnie skonczylam piec pierniki i powiem Wam ze boli mnie wszystko he he :D a plecy najbardziej ale mam satysfakcje ze cos na swieta zrobilam :) moj Franio sie odzywa ale nie jakos mocno :)

Do góry